DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:56

Gangplank İtem Dizilimi – Gangplank İtem Build

Gangplank İtem Dizilimi – Gangplank İtem Build

Tüm dünya tarafından oldukça sevilen ve sahiplenen League of Legends oyunu ülkemizde de oldukça büyük bir ilgi görmektedir. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu ilgiden hiçbir şey kaybetmeyen oyun, aksine her geçen gün daha popüler bir hâl almaktadır. Oyuncuların isteğine büyük bir hızla cevap veren ve doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler ve yenilikler sayesinde hem elinde olan oyuncu kitlesinin heyecanını diri tutmakta hem de bünyesine yeni yeni oyuncular katmaktadır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan yüzlerce hikâye sayesinde de bu ilgi en az iki katına katlanmaktadır. Biz de bu yoğun ilgiden dolayı Gangplank İtem Dizilimi – Gangplank İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazımızda siz değerli oyunculara Gangplank karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncuların büyük bir çoğunluğu tarafından kullanılan item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterimizin kısa hikâyesini sizlere anlatmaya başlayalım.

Gangplank

Hem sağı solu belli olmayan, buna bağlı olarak da bir o kadar tehlikeli ve acımasız olan Gangplank, denizlere korku salan bir korsandır. Eskilerde bir liman şehrinin yöneticisi olarak görev yapmaktaydı. Daha sonrasında bu görevi sonlandırıldı. Görevinin elinden alınmasına katlanamayan Gangplank şehri kana bulamayı kafasına koymuştu. Şimdilerde kuytu köşelerde şehrini yok etmenin planlarını yapmaktadır.

Gangplank İtem

Gözü dönmüş olan bu korsanın oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıda verilmiştir. Bu item dizilimi ile elde edilen güç her ne kadar fazla olsa da unutmayın ki kontrolsüz güç, güç değildir.

  1. Oyucular genellikle Canbiçen itemini satın almaktadırlar.
  2. Sonrasında Lonia Çizmelerini tercih etmektedirler.
  3. Üçüncü sırada Sinsi Pençe itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Daha sonra Tahsildar itemini tercih etmektedirler.
  5. Beşinci sırada Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini almaktadırlar.
  6. Son olarak Ebedi Kılıç itemini alan oyuncular, item dizilimini sonlandırmaktadır.

Doğru item dizilimi ve oynanış tarzı ile her karakter bir şansı hak eder. Gangplank İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Şimdiden bol zaferler dileriz.