DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:53

Gangplank Rün S13 – Gangplank Rün Build

Gangplank Rün S13 – Gangplank Rün Build

Ülkemizin en sevilen oyunlarından biri olan Lol, geniş bir hayran kitlesine de sahiptir. Sadece bu özelliği ile bile gönülleri fetheden oyun Riot Games’in adeta ustalık projesidir. İçerisinde barındırdığı 140 karakter ile akıllara kazınsa da bazıları bir hayli popüler bazıları ise biraz daha sönük tipler olarak akıllara kazınmıştır. Biz de sizlere bu yazımızda oyunun sevilen karakteri Gangplank Rün S13 – Gangplank Rün Build ile ilgili bilgilendirme yapacağız. Bu bilgilendirme esnasında Gangplank için hangi rün ne kadar yüksek oranda tercih ediliyor ise bu bilgiler sizinle paylaşılıyor olacaktır. Ancak önce gelin birlikte bu devrik Kral’ın ne badireler atlattığına bir bakalım ve sonrasında asıl konumuza geçelim.

Gangplank

Yağmacı talancıların tahtından indirilmiş devrik kral Gangplank, ne kadar acımasızsa sağı solu da bir o kadar dengesizdir. Yedi denize dehşet salan ve vakti zamanında liman şehri Bilgewater'ı yöneten bu kral, hükümdarlığı sona erdikten sonra çok daha tehlikeli bir hal almıştır. Gangplank, Bilgewater'ı başkasına bırakmaktansa şehri kana boğmaya hazırdır ve bunu yapmaktan zerre çekinmeyecek bir karakterdir. Kaybettiklerini çakaralmazı, palası ve barut fıçılarıyla geri almaya kararlı olan bu şampiyonun nelere yapabileceğini kestirmek ise bir hayli zordur.

Gangplank Rünleri

  1. Gangplank rünlerine Azim bazında baktığımızda Hortlağın Pençesi’nin oyuncular tarafından %100 tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Aynı şekilde Azim bazında tercih edilmesi yüksek olan bir diğer rün ise %99 ile Tahrip’tir.
  3. Gangplank’in Aşırı Büyüme rünü %90 iken İkinci Şans rününün %58 olduğu görülmektedir.
  4. Gangplank için yapılan İlham bazında bir inceleme ise şampiyonun Peksimet Teslimatının %92 olduğunu gözler önüne sermektedir.
  5. Bu şampiyonun Zaman Büken Karışım rünü ise oyuncular tarafından %74 seviyesinde tercih edilmektedir.

Görüldüğü gibi Gangplank rünleri kullanıcıları oldukça memnun edecek seviyelerde seyretmektedir. Bu rünlerin tercih edilme oranları ne kadar yüksekse memnuniyet oranının da bir o kadar iyi olduğunu söylemek yanlış bir tabir olmaz. Bu yüzden seçimlerinizi yaparken o rünün tercih edilme oranına bakmanız ve yüksek olanı seçmeniz önerilmektedir.