DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:09

Google Play Bakiye Sorgulama

Google Play Bakiye Sorgulama

Google Play, Andorid telefonlarda oyun ya da herhangi bir uygulama indirmek için kullanılan bir sanal mağazadır. Bu mağazadan ücretsiz tüm oyun ve uygulamalar indirildiği gibi aynı zamanda ücretiyle satılan oyunlar ve uygulamalar da indirebilmektedir. Ancak ücretli oyunları indirmek için ya Google Play Store üzerinde bakiyeniz olması gerekmekte ya da kredi kartınızın bu sisteme tanımlı olmuş olması gerekmektedir. Genel olarak bakiye yükleme işlemi yaparak oyun ya da uygulama yükleyen kişi sayısı artan bir eğilimdedir. Bunun nedeni ücretli olarak satılan oyun ve uygulamalarda reklamlarla oyuncunun bunaltılmaması ya da ücretli olanlarda ekstra daha kaliteli bölümlerin yer alıyor olmasıdır.  Oyuncular mağaza üzerinden satın alma işlemlerine devam edebilmek için belirli aralıklarla Google Play Bakiye Sorgulama yapmaları gerekmektedir. Bunun nedeni ise bakiyenin yetersiz olduğunda alım işlemi yapılamamasıdır. Şimdi gelin birlikte Google Play bakiyenizi nasıl sorgulayabileceğinize bir göz atalım.

Google Play Bakiye Nasıl Sorgulanır?

  1. Google Bakiye öğrenmenin farklı yolları bulunmaktadır.
  2. Google hesabınıza girerek profil ve ödeme seçeneklerinden ne kadar bakiyeniz kaldığını öğrenebilirsiniz.
  3. Herhangi bir bakiye eklemesi yapmadan sadece bakiye sorgulamak isterseniz payments.google.com adresine giderek sorgulama yapmanız yeterli olacaktır.
  4. Bu sitede hesabınızla ilgili olan bakiye bilgilerine ulaşmanız mümkündür.
  5. Farklı bir bakiye bilgisi öğrenmek için o hesapla giriş yaparak siteye gitmeniz gerekmektedir.

Bu siteden bakiye öğrendiğinizde eğer olur da ek yükleme yapmak isterseniz site üzerinden değil Google Play Store mağazası üzerinden bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Google Play Bakiye Nasıl Sorgulanır? sorusunu sorarak ek bakiye yükleme işlemi yapmak isteyenlerin hem kredi kartıyla bakiye yükleme hem de hediye kartıyla bakiye yükleme işlemi yapabildikleri bilinmektedir. Kredi kartıyla kişi istediği kadar bakiye yüklemesi sağlarken hediye kartı için sadece içinde olan bakiye kadar yükleme yapılabilmektedir. Google Play bakiyeleri üzerinden herhangi bir süre geçtiğinde sıfırlanmamaktadır. Kullanmak için ayrıca play.google.com/redeem adresine kod kullanarak da gerçekleştirebilmek mümkündür. Bu işlemi yaptığınızda Google Play sizden herhangi bir işlem ücreti tahsil etmemektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER