DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:52

Graves Rün S13 - Graves Rün Build

Graves Rün S13 - Graves Rün Build

Piyasaya sürüldüğü ilk zamanlardan bu yana dünyada büyük yankı uyandırmış olan League Of Legends, şampiyonların özellikleri ve güçleriyle sevenlerini merak ettirmeyi başarıyor. Karakterlerin yüksek kalitedeki özellikleriyle sevilirliğini güncel tutan oyun, kendini oyun dünyasında ispatlamış durumda. Bu karakterlerin rünleri ve özelliklerinin güçlü oluşu, oyuncuların bu karakteri daha çok kullanması ve rünleri de daha çok insanın tercih etmesini sağlamaktadır. Bizler de size hangi karakterin ne rünü vardır ve bu rünlerin oyuncular tarafından ne kadar çok oranla kullanıldığını yazmaya çalışacağız. Bu yazımızın konusunu Graves karakterinin rünleri oluşturuyor. Oyuncuların merak ettiği Graves Rün S13 - Graves Rün Build'i bilmek sizin oyundaki başarınıza katkı sağlayacaktır.

Graves

Bilinen diğer adıyla Malcolm Graves bir şehri ziyaret ettiği zaman o şehrin güvenlik güçleri tarafından aranır. Aynı zamanda tanınmış bir askerdir, kumarbazdır ve hırsızdır. Mizacı daima patlamaya hazırdır ama sıkı bir kanun kaçağı onuru vardır. Bunu sağlayan da sürekli kullandığı çift namlulu tüfeğidir. Twisted Fate ile problemli bir ortaklığı vardı ama bu durum tatlıya bağlanmıştır. Bu güzel gelişmeyle bu ikili, Bilgewater'ın bu hareketli suç dünyasında başarılı işler çıkartmaktadır.

Graves Rünleri

  1. Graves'in isabet bazında %100'lük oranla en çok tercih edilen rünü zafer rünüdür.
  2. Zafer rününü %99'luk tercih edilme oranıyla ayağı çabuk rünü ve %94'lük oranla çeviklik rünü takip etmektedir. Bu rünler isabet bazında en çok tercih edilen rünlerdir.
  3. %51 oranında tercih edilen son darbe ve %47'lik oranıyla tercih edilen son direniş rünü diğerlerine nazaran çok daha az tercih edilmektedir.
  4. Hakimiyet bazında da %97 oranında hazine avcısı rünü ve %87 oranında zombi totem rünü tercih edilmektedir ki bu oranlar da oldukça yüksektir.

Görüldüğü üzere Graves Rünleri'ni oyuncuların tercih etme oranları oldukça fazladır. Bu durum da Graves'in ne kadar sevilen bir çar olduğunu gözler önüne seriyor. Sizler de tıpkı diğer oyuncular gibi Graves karakterini seçerseniz bu rünleri kullanabilir ve rakiplerinize üstünlük sağlayarak oyunun zevkine daha fazla varabilirsiniz.