DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:35

Gwen CT S13 - Gwen Counterları S13

Gwen CT S13 - Gwen Counterları S13

Bütün dünyanın ilgiyle oynadığı LoL oyunu, çıktığı ilk zamandan bu yana insanları etkisi altına almıştır. Öyle ki oyunu oynayan her oyuncu bu oyunda başarılı olmak istemektedir. Bunun yollarından biri de heroların karşısına güçlü çarlar çıkarmaktır. Bu konuda sizlere fayda sağlamak amacıyla karakterlerden biri olan Gwen'in karşısına çıkaracağınız counterlardan bahsedeceğiz. Gwen CT S13 - Gwen Counterları S13 size oyunu domine etmenize yarar sağlayacaktır.

Gwen

  • Gwen ne kadar çok canı varsa o kadar ilave büyü hasarı veriyor karşı tarafa. Yine aynı şekilde rakibe ne kadar vurursa iyileşmesi o kadar artıyor.
  • Q yeteneği ile rakibe vurduğu zamansa rakibi kesiyor.
  • Aynı zamanda etrafına bir sis bulutu toplama özelliği vardır. Sis Gwen'le birlikte gelir. Sis varken sisin içindekiler dışardakiler tarafından görülmez. Bu da Gwen'e avantaj sağlar.
  • Gwen'in ayrıyetten rakibe bir nesne fırlatma özelliği vardır. R yeteneğini de birden fazla kullanabilir.

Gwen Counterları

  1. Aatrox
  2. Gangplank
  3. Riven
  4. İllaoi
  5. Yorick
  6. Urgot
  7. Volibear

Aatrox: Gwen en çok bu heroda zorlanır. Aatrox yere vurur ve bunun sonucunda vuruşun isabet ettiği rakipler hasar alır. Şampiyonlar ve canavarlar hemen oradan uzaklaşmazsa ortaya sürükleniyorlar ve tekrar hasar alıyorlar. Rakiplere hasar verdiği zaman da pasif olarak iyileşebilme özelliği var. Ayrıca rakip minyonları korkutup hareketi hızlanır ve iyileşmesi artar. Gwen'in Aatrox'a karşı koridor kazanma ihtimali %34,47

Gangplank: Hedefine ateş etme özelliği vardır. Rakibini alt ettiği zaman altın kazanır. Turunç yer ve bu sayede can yenileyebilir. Bir barut fıçısına sahiptir ve saldırdığında bu barut fıçısı patlar. Patlamanın etkisi bu sayede yayılarak diğer rakiplere de ulaşarak onların yavaşlamasını sağlar. 36,29 ihtimalle Gwen Gangplank'ı koridorda yenebilir.

Riven: Rünlü kılıcı meşhurdur. Ayrıca Ki patlaması yaratır ve rakipler hasar alır. Aynı zamanda sersemlerler. Kısa mesafe içerisinde ileri doğru sıçrar ve gelen hasarı engellemeye çalışır. Ayrıyetten kılıcına enerji doldurur, saldırı için güç kazanmış olur. Böylelikle rakibe bir rüzgar darbesi yaratır. Gwen bu rakibine karşı %37,65 oranında koridor kazanabilir.

Yukarıda saydığımız Gwen Counterları'na karşı Gwen oldukça zorlanmaktadır. Gwen'e karşı bu şampiyonları seçmeniz size koridoru ele geçirmede başarı sağlayacaktır.