DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:54

Gwen İtem Dizilimi – Gwen İtem Build

Gwen İtem Dizilimi – Gwen İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimek bilmeyen League of Legends oyunu hâlen strateji tabanlı moba oyun kategorisinin zirvesinde yer almaya devam etmektedir. Oyunu bu denli başarılı kılan şey kesinlikle ardında bulunan özverili ve disiplinli çalışan geliştirici ekibidir. Oyuncuların isteklerine anında ve doğru bir şekilde cevap veren geliştirici ekip sadece bu özelliği ile bile birçok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Bunun yanında yapılan düzenli ve oyuncuların isteklerine cevap veren güncellemeler sayesinde de hem elinde tuttukları oyuncu kitlesinin sıkılmasını önlemekteler, hem de bünyelerine yeni oyuncular katmaktadırlar. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden ilginç hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun merakını diri tutmaktadır. Bizler de siz değerli oyuncuların meraklarını gidermek için oyun içinde bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve oyuncular tarafından genellikle kullanılmakta olan item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz daha fazla uzatmadan Gwen İtem Dizilimi – Gwen İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım ve sizlere Gwen karakterini tanıtalım.

Gwen

Gwen, zamanında bir oyuncak bebektir ve şimdilerde bir büyü sayesinde gizemli ve güzel bir ruha kavuşmuştur. Yapılmış olduğu malzemeleri ruha büründürdükten sonrasında kendisine silah olarak edinmiştir ve karşısında durmaya cüret eden herkesi bu silahlar ile cezalandırmaktadır. Makas, iğne ve dikiş ipliğinden oluşan bu silahlar sayesinde iyilik için savaşmakta ve aklına koyduğu şeyi başarmak için varını yoğunu ortaya koymaktadır.

Gwen İtem

Doğru bir item dizilimi ile elinde bulundurduğu silahları daha acımasız ve daha noksansız kullanabilen Gwen karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Vadiyaran itemini tercih etmektedirler.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadırlar.
  3. Hemen ardından Nashor’un Dişi itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Dördüncü sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini satın alan oyuncular,
  5. Beşinci sırada Rabadon’un Şapkası itemini de satın almaktadırlar.
  6. Son sırada Kozmik Hızlandırıcı itemini tercih ederek item dizilimin sonlandırmaktadırlar.

Gwen İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Şimdiden iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.