DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:24

Hecarim CT S13 - Hecarim Counterları S13

Hecarim CT S13 - Hecarim Counterları S13

LoL, ülkemizin en sevilen oyunlarından biridir. Oyunun oldukça popüler olması ve sağlam grafiklere sağlam olması da ona olan ilgi ve alakayı günden güne arttırmaktadır. Bunun yanında şampiyonların özellikleri ve hangi karakterler karşısında zayıf ya da güçlü olduğu da önem kazanmaktadır. Hecarim CT S13 - Hecarim Counterları S13 konusunda da tam olarak bu konular işlenmekte ve Hecarim’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığı istatistikleri ile birlikte açıklanmaktadır. Şimdi gelin Hecarim hangi şampiyonlara karşı koymakta zorlanıyor birlikte göz atalım.

Hecarim

Hecarim’in savaş yolu özelliğinde karakter ek saldırı gücü kazanmaktadır. Aynı zamanda dehşetin ruhu özelliğinde ise hasarın belli bir oranına denk gelen miktarda can kazanmaktadır. Ancak düşmana fazladan fiziksel hasar verdiği yıkıcı saldırı en tehlikeli özellikleri arasındadır.

Hecarim Counterları

  1. Elise: Hecarim, Elise karşısında %26,17 gibi oldukça düşük seviyede bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı da bir hayli düşük seviyelerde kalmıştır. Bu oran ise %23,32’dir.
  2. Trundle: Hecarim bu şampiyon karşısında %30,6 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Maç kazanma oranı ise %27,31’dir. Hecarim, tıpkı Elise karşısında olduğu gibi Trundle karşısında da oldukça zayıf kalmaktadır.
  3. Master Yi: Hecarim’in Master Yi karşısındaki koridor kazanma oranı %35 seviyesindedir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %44,33 olarak hesaplanmıştır.
  4. Ekko: Hecarim’in Ekko karşısındaki koridor kazanma oranı %38,7 iken maç kazanma oranı %28,24 seviyesindedir.
  5. Shaco: Hecarim, bu şampiyon karşısında %40,05 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise biraz daha yüksek seviyede olup %57,33’dür.
  6. Ivern: Hecarim’in İvern karşısındaki koridor kazanma oranı %40,08’dir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %40,48’dir.
  7. Kha’Zix: Hecarim’in Kha’Zix karşısındaki koridor kazanma oranı %40,39 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise oldukça düşük olup %32,25 olarak hesaplanmıştır.

Görüldüğü üzere Hecarim’in karşısında zayıf olduğu şampiyonlar da bulunmaktadır. Hecarim Counterları incelendiğinde bu şampiyonun bazı karakterler karşısında hiçbir şansının olmadığı görülmektedir.