DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:52

Hecarim Rün S13 - Hecarim Rün Build

Hecarim Rün S13 - Hecarim Rün Build

League of Legends oyunu, içinde barındırdığı kahramanlarla sevilirliğini bir kat daha artıran, dünya çapında kendine sağlam bir yer edinmiş bir oyundur. Bu kadar sevilmesinde karakterlerin rünleri de büyük etkendir. Bazı karakter rünleri bize hangi karakteri seçebileceğiniz hakkında veri sunar. Bizler de bu yazımızda size hangi Hecarim karakterinin sahip olduğu rünleri anlatacağız. Merak edilen Hecarim Rün S13 - Hecarim Rün Build konusu size şampiyonun sahip olduğu rünlerin ne kadar tercih edildiği konusunda yol gösterecektir.

Hecarim

Sonsuza kadar yaşayan ruhların peşine düşmüş bir şampiyondur. Bu özelliğiyle de lanetlenmiştir. İnsanın ve hayvanın birleşimi olan bir çardır. Kutlu adalar henüz gölgelere yenik düşmediği zamanlarda bu gururlu şampiyonumuz paramparça oldu. Paramparça edenler ise afetin yıkıcı enerjileridir. Hatta kendi başına değil emrindeki atlılar ve süvarileriyle birlikte parçalandılar. Ama artık Kara Sis Runeterra'da ortaya çıktığı vakit rakiplerini zırhlı toynaklarıyla alt ediyor ve bundan zevk alıyor.

Hecarim Rünleri

  1. Hecarim'in isabet bazında en fazla tercih edilen rünleri %100'lük tercih edilme oranıyla yenilmez rünü ve zafer rünüdür. Akabinde %90'lık bir tercih edilmeyle sıvışma rünü de oldukça fazla tercih edilmektedir.
  2. Yine bu isabet rünlerini çok daha az tercih edilmeyle %64 oranda tercih edilmeyle son direniş ve %36 ile son darbe rünleri takip etmektedir
  3. Büyücülük bazında da en fazla sürat rünü %99 oranla Hecarim kullanıcılarının tercih ettiği ründür.
  4. Diğer büyücülük bazı tercih edilmeleri ise %56'lık oranda bulut pelerini ve suda yürüyen rünüdür. Görüldüğü üzere bu bazda tercih etmeler isabet rünlerine göre oldukça azdır.

Belirttiğimiz bilgiler doğrultusunda Hecarim rünlerinde ağırlıklı olarak isabet bazında seçimler yapılmaktadır. Büyücülük bazında sürat rünü dışındaki rünler çok daha az tercih ediliyor. Ancak genel manada oyuncuların seçtiği bir karakterdir Hecarim. Çünkü tercih oranları gayet yüksektir. Ortalamanın üstünde bir şampiyon diyebiliriz Hecarim için. Bu da Hercarim'i diğer karakterler arasında oldukça seçilebilir kılmaktadır. Bu seçim de size yine ortalamanın üzerinde bir başarı getirecektir. Tabi bu yorumu yaparken oyuncunun oyunu nasıl oynadığı verisini de es geçemeyiz. Böylelikle sizlere Hecarim'in hangi rünlerinin ne oranda tercih edildiğinden bahsetmiş olduk.