DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:24

Heimerdinger CT S13 -Heimerdinger Counterları S13

Heimerdinger CT S13 -Heimerdinger Counterları S13

Ülkemizdeki popüler oyunlardan biri olan LOL’ün uzun yıllardır bu popülaritesini koruduğunu hepimiz biliyoruz. Oyun birçok farklı uygulama çıkmasına rağmen hiçbir zaman popülerliğini kaybetmedi. LOL’ün kitlesi hiçbir zaman azalmadı. Oyuncular farklı oyunlara merak salsalar da bu oyunlardan sıkıldıklarından LOL karakterlerini kasmaya kaldıkları yerden devam ettiler. Bu yüzden forumlarda oyunla ilgili birçok inceleme yapıldı ve karakter analizlerine yer verildi hala da devam ediyor. Biz de bu yazımızda Heimerdinger CT S13 -Heimerdinger Counterları S13 hakkında kısaca bilgi verecek bir yazı yazacağız. Öncelikle belirtmek gerekirse Heimerdinger’in zaten güçlü bir karakter olduğunu herkes biliyor. Ancak her şampiyonun nasıl imza hareketleri varsa zayıf hareketleri ya da karşısında zayıf olduğu şampiyonlar da bulunmaktadır. Heimerdinger’in zaten maçlardaki performansları bilindiği için biz de bu yazımızda hangi şampiyonlar karşısında daha etkisiz kalıyor ondan bahsedeceğiz. Şimdi gelin sayısı oldukça az olan ama Heimerdinger’in karşısında daha zayıf kaldığı şampiyonlara kısaca bakalım.

Heimerdinger

Heimerdinger’in en bilindik özelliği hiç kuşkusuz Hextech takviyesidir. Takım kuleleri Heimerdinger’in kurmuş olduğu taretlerin yakınında harekt hızı kazanmaktadır. Ayrıca Evrim tareti adlı özellik ile beraber engellerin içinden geçebilen bir ışın saldırısı olması da oyuncuların hoşuna giden skiller arasındadır.  Heimerdinger’in imlece doğru giden uzun menzilli mikro füzeleri de düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Heimerdinger Counterları

  1. Lux: Heimerdinger ‘in Lux karşısında koridor kazanma oranı %45,56 iken maç kazanma oranı %48,12 olarak hesaplanmıştır.
  2. Katarina: Heimerdinger, bu şampiyon karşısında %47,58 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %42,03’dür.
  3. Veigar: Heimerdinger’in Veigar karşısındaki koridor kazanma oranı %47,59 iken maç kazanma oranı %66,53’dür.
  4. Yasuo: Heimerdinger, Yasuo karşısında %48,03 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %49,69’dur.

Görüldüğü üzere Heimerdinger’in karşısında zayıf olduğu şampiyonlar da bulunmaktadır. Heimerdinger’in Counterları incelendiğinde bu şampiyonun aslında oldukça güçlü bir karakter olmasına rağmen bazıları karşısında yetersiz geldiği görülmektedir. Biz de bu yazımızda Heimerdinger’in karşısında zayıf olduğu 4 şampiyonun incelemesini yapmış olduk.