DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:54

Heimerdinger İtem Dizilimi – Heimerdinger İtem Build

Heimerdinger İtem Dizilimi – Heimerdinger İtem Build

Oyun piyasasını takip edip de League of Legends oyunun duymayan çok az kişi vardır. LoL oyununu duyup da bir kez bile denemeden geçebileni de henüz görmüş değiliz. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden enteresan birbirinden garip hikâyeler sayesinde hem elinde bulundurduğu oyuncu kitlesinin heyecanını diri tutmakta hem de bünyesine yeni oyuncular katmaktadır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda ve doğru şekilde yapılan güncellemeler ve yenilikler sayesinde bünyesine kazandırdığı oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmaktadırlar. Bunun yanında oyuncuların isteklerine ışık hızında cevap veren yapımcı firma kitlesinin kalbinde taht kurmayı başarmıştır. Bu kadar popüler bir oyun olunca bu popülerliğin peşinde de bir sürü başlık gelmektedir. Bu başlıklardan biri de Heimerdinger İtem Dizilimi – Heimerdinger İtem Build başlığıdır. Bu yazımızda siz değerli oyunculara Heimerdinger karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından çoğunlukla kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Heimerdinger karakterinin kısa hikâyesini anlatmaya başlayalım.

Heimerdinger

Oldukça enteresan ve oldukça tuhaf olan bir bilim adamıdır Heimerdinger. Birçok şey icat etemsiyle tanınan bu yordle, bu özelliği sayesinde birçok kişi tarafından saygın biri olarak bahsedilmektedir. Aklına takılan en ufak bir sorunun bile cevabını arayan Heimerdinger bu özelliği yüzünden oldukça yıpranmaktadır. Birçok ölümcül makine ve silah icat eden Heimerdinger, bunları daha da ölümcül hale getirebilmek için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Heimerdinger İtem

Doğru bir itim dizilimi sayesinde icat etmiş olduğu silahların hasarını en az iki katına çıkarabilen Heimerdinger’ın oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası itemini alarak oyunlarına başlamaktadırlar.
  2. Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Rylai’nin Kristal Asası itemini tercih etmektedirler.
  4. Daha sonra Liandry’nin Istırabı itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Morellonomikon itemini tercih eden oyuncular bu itemle birlikte dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Heimerdinger İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Şimdiden iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.