DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:11

Hitman 3 İçin Yeni Bir Özellik

Hitman 3 oyunu, IO Interactive tarafından geliştirilmiş ve Ocak 2021 tarihinde çıkışını gerçekleştirecektir. Bir yıl boyunca Epic Games Store’da yer alacağı tüm oyunculara duyurulmuştur. Steam oyun mağazalarını tercih edenler, bir yıl sonra oyunu buradan indirebilecektir. Danimarka menşeili olan bu oyun, oyuncuları, ajan olmaya davet ediyor ve yeni serisi ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hitman 3 için yeni bir özellik ekleniyor ve kalıcı kısayollar seçeneklerine yer veriliyor.

Hitman 3 Özelliği

Hitman 3 dijital oyun serisi, gösterişli özelliği ile oyuncuları, verilen görevleri yerine getirmeye zorluyor. Oyunun yeni sürümünde, farklı özelliklere yer verilmeye ve oyunda, merak, keşif, tekrar oynanabilirlik, ödüllendirme gibi teşvik edici seçenekler amaçlanıyor. Yeni oynanış şekli ile oyun severlere daha fazla heyecan ve aksiyon yaşatacağı belirtiliyor. Oyun içerisinde 300’den fazla görev bulunuyor ve yeni çalışmalar ile bu görevlerin tamamı iyileştirilmiştir.

Heyecanlandıran Gelişmeler

Hitman 3 oyunu, oyun hikayeleri ve içerikleri ile oyuncuları kendisine geçen bir dijital oyundur. Oyun hikayelerine göre oyuna başlayanları, ajan olmaya davet etmekte ve yeni serisi ile oyun severlerle buluşmaya çalışmaktadır. Yeni özellikler ekleyerek ve geliştirerek, hitman 3 oyunu meraklılarını daha fazla heyecanlandırmaya çalışıyor.

PC Sistem Gereksinimleri

Hitman 3 oyunu yapılan açıklamaya göre ilk yıl Epic Games platformu üzerinden yayınlanacaktır. Oyun severlerin, bu oyunu rahat oynayabilmeleri için pc sistem gereksinimleri belirlenmiştir. Minimum sistem gereksinimleri şunlardır; • İşletim sistemi: Windows 10 64bit, • Ram: 8 GB, • Ekran kartı: Rodeon HD 7870 ya da Nvidia GeForce GTX 660, • Depolama alanı: 80 GB, • Direct X: 12, Bu özelliklere sahip bilgisayarlara, indirilebilecek ve kurulum yapılarak oynanmaya başlanabilecektir. Hitman 3 için önerilen pc sistem gereksinimlerinde, 16 GB ram ve daha üstün özelliklere sahip ekran kartı seçenekleri yer alıyor.

Hitman 3 Çıkış Tarihi

Danimarka merkezli IO Interactive şirketi tarafından geliştirilen oyun 2021 yılının Ocak ayında PC, Xbox, Xbox Series X, Pyalstation 4 ve 5 platformlarında çıkış gerçekleştireceği duyurulmuştur.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER