DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:35:46

Huawei P40 Lite Call of Duty Mobile Nasıl İndirilir?

Huawei P40 Lite Call of Duty Mobile Nasıl İndirilir?

Call of Duty Mobile oyunu ilk çıkış yaptığı tarihten bu yana birçok mobil oyun sever tarafından indirilmiş ve deneyimlenmiş bir yapımdır. İndiren kullanıcıların neredeyse tamamı bu oyundan memnun kalmıştır ve cihazlarından kaldırmak yerine düzenli olarak kullanmaya başlamışlardır. Oyunun yapımcıları mobil oyun piyasasında oldukça büyük deneyime ve bilgi birikimine sahiptir. Bundan dolayı Call of Duty Mobile oyununu milyonlarca oyuncunun indirmesi aslında beklenen bir sonuçtur.

Call of Duty Mobile oyunu çıkış yapmadan önce de bu başarıya ulaşması beklenen bir yapımdı. Bundan dolayı elde edilen sonuçlar oyun dünyasını pek de şaşırtan sonuçlar değildir. Oyunun kalitesi oldukça iyi durumdadır. Öyle ki oyuncuların büyük bir çoğunluğu bu oyunu bilgisayarlarında bile oynamaktadır. Bir mobil oyunun bilgisayar oyuncuları tarafından indirilip deneyimlenmesi ve büyük beğeni toplaması oldukça iyi bir durumdur.

Fakat çoğunuzun bildiği üzere Huawei marka telefonlarda Google servisleri bulunmamaktadır. Google yapmış olduğu bir yaptırım sonucunda Google servislerini Huawei marka cihazlarından çekmişti. O günden bu yana Huawei p40 Lite Call of Duty Mobile Nasıl İndirilir sorusu oldukça merak edilen bir konu haline gelmiştir. Tabii ki Call of Duty oyununu Huawei cihazlarda oynamanız da mümkündür. Bir sonraki başlıkta bulunan maddeleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeniz durumunda Call of Duty oyununu oynayabilirsiniz.

Huawei Telefon Call of Duty İndirme

Bazı oyuncuların Huawei marka cihazları bulunmaktadır. Bu marka cihazlarda Google şirketinin servisleri bulunmamaktadır. Bundan dolayı Huawei Telefon Call of Duty İndirme konusunda arayışlar bulunmaktadır:

  • Öncelikle AppGalery uygulamasına giriş yapın.
  • Ardından bu pazardan Gspace adında uygulamayı indirin
  • Bu uygulama için istenen bütün izinleri verin.
  • Bu uygulama içinde birçok uygulama ve oyun bulunmaktadır.
  • Bu uygulama ve oyunlardan yüklemek istediklerinizi seçin.
  • Bu adımda Google Play Store mağazasına yönlendirileceksiniz.
  • Google hesabınızı girin ve Play Store üzerinden indirin.
  • Aradığınız uygulama veya oyun burada bulunmuyorsa yine bir programın üstüne dokunun.
  • Google Play’e yönlendirildikten sonra sağ üst köşeden arama tuşuna basarak indirmek istediğiniz uygulamayı aratın.

Yukarıdaki adımları uygulayarak CoD Mobile indirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER