DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:54

Illaoi İtem Dizilimi – Illaoi İtem Build

Illaoi İtem Dizilimi – Illaoi İtem Build

Oyun oynamak kimi için bir hobi yerini almışken kimisi için çok ciddi bir uğraştır. Fakat League of Legends oyununun bünyesine kattığı oyuncular ile aralarında kurmuş olduğu çok özel bir bağ vardır. Dışardan bakanlar bu bağı ‘bağımlılık’ olarak algılasalar da durum aslında öyle değildir. Oyuncular LoL oyununa eklenen karakterlerle özel bir bağ kurmaktadır. Oyundaki karakterleri adeta bir arkadaşı gibi görmektedirler. Yapımcılar da bunu fark etmiş olacaklar ki oyuna eklemiş oldukları yüzlerce birbirinden enteresan, birbirinden ilgi çekici ve birbirinden gizemli karaktere yüzlerce farklı hikâye yazmışlardır. Karakterlere yazılan bu hikâyeler sonucunda büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini çekmeyi de başarmışlardır. Kimi oyuncular main karakter olarak seçmiş oldukları bu karakterlerin hikâyelerini karakterlerle bütünleşmek ve onları daha iyi oynamak için araştırmakta ve öğrenmektedirler. Bizler de bu noktada devreye girerek karakterlerin kısa hikâyelerini ve diğer oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimini anlatmaktayız. Illaoi İtem Dizilimi – Illaoi İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyunculara Illaoi karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktarmakta olacağız.

Illaoi

İnancından aldığı sarsılmaz irade ve gücü ile ön plana çıkan Illaoi, karşısında durmaya cürret edenlerin ruhlarını bedenlerinden ayırmakla kalmaz, onların akıl sağlığını da ellerinden büyük bir keyifle alır. Dışardan bakılınca yalnız savaşıyor gibi gözükse de çok geçmeden yalnız savaşmadığı anlaşılmaktadır. Yer altından çıkıp Illaoi’ya yardım eden yılan adasının ilahı da onun yanında yer almaktadır. Bu ikili tam bir savaş makinesine dönüşmekte ve karşılarına çıkan her şeyi yok etmektedirler.

Illaoi İtem

Doğru bir item dizilimi ile sarsılmaz gücü ve iradesini iki katına çıkarabilen Illaoi’nin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk olarak İlahsindiren itemini tercih etmektedirler.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Omurgakıran itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Daha sonra Ölümün Dansı itemini tercih etmektedirler.
  5. Ardından Sterak’ın Güvencesi itemini tercih eden oyucular,
  6. Son olarak Çivili Zırh itemini envanterlerine ekleyerek dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Illaoi İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Şimdiden başarılar dileriz.