DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:51

Irelia Rün S13 - Irelia Rün Build

Irelia Rün S13 - Irelia Rün Build

Dünyada ve ülkemizde geniş yankı uyandıran, Riot Games'in 2009 yılında piyasaya sürdüğü LoL oyunu, hala güncel bir şekilde tüm hızıyla oynanmaya devam etmektedir. Bu oyunu bu denli yüksek bir noktaya koyan olguların en önemlisi karakterlerin bu kadar eğlenceli, güçlü ve özellikli oluşudur. Bazı özellikler bazı karakterleri diğerlerinden ayırır. Rünlerinin tercih edilme oranı da bunda etkilidir. Bu yazıda da sizlere bu karakterlerden Irelia'nın rünlerinden ve bu rünlerin seçilme yüzdelerinden bahsedeceğiz. Irelia Rün S13 - Irelia Rün Build oyun esnasında sizlere karakter seçiminde yol göstericilik yapacaktır.

Irelia

Noxus Ionia'yı işgal ettikten sonra bir çok kahraman ortaya çıktı. Ama bunlar beklendik kahramanlardı. Ancak Irelia şaşırtıcı derecede beklenmeyen bir şampiyondu. Irelia, bölgesinin kadim dansları konusunda eğitim aldı. Bu sayede bu sanatı savaşına uyarladı. Zarif hareketleriyle bıçaklarını havada tutmayı öğrendi. Sonrasında da kendisini dövüşçü olarak kanıtladı. Akabinde bir direniş lideri oldu ve sembolik bir yönetici oldu. Irelia bıçakların dansı olarak da tanınır. Vatanını korumayı kendine amaç edinmiştir.

Irelia Rünleri

  1. Irelia'nın isabet bazında en fazla tercih edilen rünleri %99 oranında yenilmez ve son direniş rünüdür. Görüldüğü üzere oldukça yüksek tercih edilme oranına sahiptir bu rünler.
  2. Diğer rünleri ise zafer rünüdür ve %69 oranda tercih edilir. Sıvışma rünü de %50 oranında tercih edilir.
  3. Son isabet rünü ise çok daha az oranda, %43 oranında tercih edilen çeviklik rünüdür.
  4. İlham bazında en fazla tercih edilen rünü ise %100 oranda tercih edilen peksimet teslimatı rünüdür. Irelia'nın her bazda en çok tercih edilen rünü budur.
  5. Onu takip eden rün de %62 seçilme oranıyla sihirli pabuçlardır. En az tercih edilen rün ise %36 gibi az bir oranla seçilen kozmik sergidir.

Irelia Rünleri'nin seçilme oranları yukarıda belirttiğimiz gibidir. Görüldüğü üzere diğer herolara nazaran Irelia daha ortalama bir karakterdir diyebiliriz. Ancak Irelia'nın da rünlerinden seçilme yüzdesi çok yüksek rünler vardır. Bu bilgiler ışığında oyunda tercihlerinizi daha bilinçli yapabilirsiniz.