DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:49

Jarvan IV Rün S13 – Jarvan IV Rün Build

Jarvan IV Rün S13 – Jarvan IV Rün Build

Oldukça sevilen ve bir hayli talep gören Lol, farklı kökenleri bünyesinde barındıran karakterleri ile dikkat çekmektedir. Her birinin ilgi çekici hikayesi ve dillere destan geçmişi, oyuncuların oyun zevkini de en üst seviyelere çıkarmaktadır. Özellikle Jarvan IV’ın geçmişi de entrikalarla ve merak edilesi bilgilerle doludur. Biz de bu yazımızda sizlere öncelikli olarak Jarvan’ın geçmişinden ve veliahtı olduğu hikâyesinden sonrasında ise Jarvan IV Rün S13 – Jarvan IV Rün Build konusundan bahsedeceğiz. Direkt rünler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin yazımızı sonuna kadar okumalarını tavsiye ediyoruz.

Jarvan IV

Jarvan, oyunda Lightshield Hanedanı'ndan prensi unvanı ile bilinen ve Demacia tahtının veliahdı olarak akıllara kazınmış oldukça önemli bir şampiyondur. Veliahtı olduğu hanedanın en yüce değerlerinin kusursuz bir örneği olmak üzere yetiştirilen prensimiz bu uğurda birçok şeyi de göze almaktan çekinmiyor. Sırtına yüklenen büyük beklentiler ile cephede savaşma arzusu arasında bir seçim yapmak zorunda olan Jarvan’ın agrasif kişiliği bazı durumlarda inanılmaz boyutlara ulaşıyor. Özellikle prensimizin yılmaz cesareti ve azmi, ailesinin sancağını yücelterek halkının Jarvan IV’i müstakbel liderleri olarak görmelerini sağlamaktadır.

Jarvan IV Rünleri

  1. Şampiyonu İsabet bazında incelediğimizde Zafer rününün oyuncular arasında çok popüler olduğunu ve %100 oranında tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Aynı baz için Yenilmez %77, Son Direniş rünü ise oyuncular tarafından %71’lik bir oranla seçilmektedir.
  3. İsabet bazında tercih gören diğer rünler ise %29 ile Son Darbe ve %69 ile Sıvışma’dır.
  4. Karakteri İlham bazında incelediğimizde ise 12. dakikada kısmen bedava pabuç kazandıran Sihirli Pabuçlar’ın %97 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  5. Aynı İlham bazında Kozmik Sezgi ise gamerlar tarafından %99 gibi oldukça yüksek bir oranda kabul görmektedir.

Bu yazımızda sizlere Jarvan IV Rünleri ile ilgili öne çıkan bilgileri verdik. İncelemeniz sonrasında hangi rün ne oranda tercih ediliyor ve sizlerin hangi rünleri daha sık tercih edebileceğiniz de ortaya çıkacaktır. Çünkü bir rün oyuncular arasında ne kadar popülerse etkisi de o kadar fazladır.