DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:49

Jayce Rün S13 – Jayce Rün Build

Jayce Rün S13 – Jayce Rün Build

Lol’ün en sevilen şampiyonlarından bir tanesi ilgi çekici görünümü ve ateş kusan özellikleriyle öne çıkmayı başarmış Jayce’dir. Özellikle Lol oynayanlar farklı karakterlerle mücadele gerçekleştirmekte ve rünleri incelerken hangi oranda tercih edildiğini de merak etmektedir. Biz de bu yazımızda buna yakın bir konu olan Jayce Rün S13 – Jayce Rün Build lerine bakacağız. Ancak bu rünleri incelemeden önce gelin birlikte Jayce’nin düşman çatlatan geçmişine ve bu kulvarda ne denli etkili olduğuna bir göz atalım.

Jayce

Jayce, ömrünü Piltover'ın savunmasına ve bitmek bilmeyen gelişimine adamış olan bir kahramandır. Bu eşsiz şampiyon elindeki dönüşüm kabiliyetli hextech çekiciyle birlikte tüm gücünü memleketini korumak için kullanmaktadır. Aynı zamanda cesareti ve zekâsı ile de akıllara gelen bu şampiyon, şehirde bir kahraman olarak hürmet görse de bu ilgi onun hoşuna gitmemektedir. Jayce'in öne çıkan diğer bir özelliği de vicdanının asla yanlış yola sapmaması ve doğal becerileridir. Ayrıca bu şampiyona Gelişim Şehri'ni koruduğu için büyük bir minnet duyulmaktadır.

Jayce Rünleri

  1. Jayce Büyücülük bazında incelemeye tabi tutulduğunda Mana Akışı Yüzüğü rününün oyuncular tarafından %99 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  2. Aynı şampiyonumuz için aynı Büyücülük bazında Sürat Coşkusu ise %96 oranında kabul görmektedir.
  3. Jayce için Mutlak Odak rünü Büyücülük bazında %73 tercih edilmektedir.
  4. Her 10 dakikada bir YG veya SG kazandıran Yaklaşan Fırtına ise %41 oranında tercih edilse de oldukça sağlam bir ründür.
  5. Şampiyonun %99 oranında tercih gören Peksimet Teslimatı rünü ve %93 oranla tercih edilen Sihirli Pabuçlar özelliği İlham bazında öne çıkan imza rünler arasındadır.

Jayce’nin rünleri oldukça farklı şekilde değerlendirilebilecek özelliklere sahiptir. Ancak oyuncular arasında sıklıkla kabul görmesi ve rünlerin genellikle tercih edilme oranının yüksek olması aslında bir nevi Jayce’ye olan güveni gözler önüne sermektedir. Jayce rünleri görüldüğü üzere Büyücülük üzerine yoğunlaşsa da İlham bazında da bir hayli etkili olarak göze çarpmaktadır. Siz de bu rünleri incelemeniz akabinde oyunlara girerseniz başarınız kat kat artacaktır.