DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:22

Jhin CT S13 - Jhin Counterları S13

Jhin CT S13 - Jhin Counterları S13

Ülkemizde oldukça sevilen LOL, karakterleri ve şampiyonlarıyla öne çıkmaktadır. Oyunun şampiyonlarından her biri ayrı özellikleri ile öne çıkmakta ve imza hareketleri bulunmaktadır. Biz de bu yazımızda sevilen karakterlerden biri olan Jhin hakkında kısaca bilgi verecek ve sonrasında Jhin CT S13 - Jhin Counterları S13 konusundan bahsedeceğiz.

Jhin

Jhin’e kısa süreliğine hareket hızı kazandıran Suflör özelliği öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra katettiği her hedef başına ekstra hasar veren İlham Ateşi de Jhin’in öne çıkan özellikleri arasındadır. Bu özelliğin en fazla 4 hedefe isabet ettiği de unutulmamalıdır. Ayrıca hasar alan hedeflerin yere sabitlendiği Trajedi’de Jhin’in imza hareketlerindendir.

Jhin Counterları

  1. Draven: Jhin’in Draven karşısındaki koridor kazanma oranı %32,66’dır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %51,36 seviyesindedir.
  2. Kalista: Jhin’in Kalista’ya karşı %39,83 seviyesinde bir koridor kazanma oranı bulunmaktadır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %41,93 olarak hesaplanmış durumdadır.
  3. Ashe: Jhin, Ashe karşısında %44,3 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise oldukça düşük bir seviye olup %32,47’dir. Bu istatistikler Jhin’in Ashe karşısında bir hayli zayıf kaldığını göstermektedir.
  4. Xayah: Jhin’in Xayah karşısındaki koridor kazanma oranı %47,18 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise aynı seviyelerde seyretmekte olup tam olarak %52,35 olarak hesaplanmıştır.
  5. Akshan: Jhin’in Akshan karşısındaki koridor kazanma oranı %48,14 gibi ortalama bir seviyededir. Ancak bu oran maç kazanma ihtimalinde incelendiğinde %93,8 gibi oldukça yüksek bir seviyeye işaret etmektedir. Buna rağmen şampiyonumuz Akshan karşısında zayıftır. Çünkü maç kazanma oldukça yüksek olsa da koridor kazanma bir o kadar düşük seyretmektedir.

Görüldüğü üzere Jhin Counterları ortalama seviyededir. Normalde 7 adet olan counterlar Jhin’de 5 adettir ki bu da onu ortalama bir seviyeye getirmektedir. Jhin’e karşı yukarıdaki 5 adet şampiyonu aldığınızda Jhin’in bunlar karşısında daha etkisiz olduğunu göreceksiniz. Ya da diğer bir ifadeyle karşınızda bu 5 rakip varsa Jhin mantıklı bir seçenek değildir.