DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:51

Jhin İtem Dizilimi – Jhin İtem Build

Jhin İtem Dizilimi – Jhin İtem Build

Dünya üzerinde en çok oynana oyunlardan birisi olan League Of Legends oyunu dünya çapında bir üne ulaşmıştır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Bunun nedeni oyunun arkasında duran yapımcı ekibidir. Doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler sayesinde ve aynı zamanda oyuncuların isteklerine kulak verip ellerinden geldiğince çabuk bir şekilde isteklerini yerine getirmektedirler. Bunun yanında oyun içinde bulunan yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan yüzlerce karakter hikâyesi de oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmaktadır. Bu nedenle Jhin İtem Dizilimi – Jhin İtem Build başlıklı yazımızı Jhin karakterini ve bu karakteri merak eden oyuncular için hazırladık. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Jhin karakterinin item dizilimini ve kısa hikayesini anlatmaya başlayalım. İşte Jhin karakterinin hikayesi

Jhin

Cinayetlerini bir sanat icra eder gibi işleyen Jhin, aşırı cani ve bir o kadar da titizdir. Zamanında parmaklar ardında çürümekteyken devlet yöneticileri tarafından salıverilmiştir. Bunu bir fırsata çeviren seri katil Jhin, kendisini serbest bırakan devlet yöneticilerine acımasızca suikast planları hazırlamıştır. Hazırlamış olduğu planların büyük bir çoğunluğunu gerçek hayata da geçirmiştir. Elinde bulunan ileri teknolojik silahı ile birlikte karşısında durma cüretini bulan bütün düşmanlarını kurşuna dizmeye devam etmektedir. İşin korkunç yanı artık Jhin’i yakalayabilecek herhangi bir gücün dünya üzerinde bulunmamasıdır.

Jhin İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde tam bir ölüm makinesine dönüşebilen Jhin karakterinin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Rüzgârın Hiddeti itemini tercih etmektedir.
  2. Bu itemi aldıktan sonrasında Atiklik Çizmeleri itemini envanterlerine eklemektedirler.
  3. Daha sonra Tahsildar itemini satın almaktadırlar.
  4. Hemen ardından Bombardıman Topu itemini alarak oyunlarına devam etmektedirler.
  5. Ardından Ebedi Kılıç itemini satın almayı tercih etmektelerdir.
  6. Son olarak Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın alarak item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Doğru item dizilimi ile oyun içerisinde bulunan bütün karakterler bir şansı hak eder. Jhin İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir.