DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:48

Jhin Rün S13 – Jhin Rün Build

 Jhin Rün S13 – Jhin Rün Build

Lol’ün sevilen karakterlerinden Jhin bir hayli korkunç bir karakterdir. Bu vahşet şampiyonunu seçerek savaşmak isteyenler için makalemizin devamında Jhin Rün S13 – Jhin Rün Build incelemesi gerçekleştireceğiz. Ancak rünü incelemeden önce gelin ilk olarak Jhin’in korkunç geçmişine bir göz atalım.

Jhin

Jhin, cinayetin sanat olduğuna inanmış bir Lol şampiyonudur. Titiz ancak bir o kadar da psikopat olan Jhin, öncelerde Lonia hapishanelerinde çürürken bir anda Lonia'yı yöneten karanlık odaklar tarafından serbest bırakılmıştır. Şu anda kendini serbest bırakan entrikacıları alt etmek amacıyla suikastlar düzenleyen Jhin, silahına adeta bir fırça gözüyle bakmakta ve gerektiği takdirde sanatını kullanmaktan asla imtina etmemektedir. Jhin, bu silah aracılığı ile ortaya çıkardığı vahşet eserleriyle hem kurbanlarının hem de bunları görenlerin yüreklerine adeta korku salmaktadır. Jhin, tüyler ürperten sanatsal gösterisini sergilemekten asla çekinmemekte ve bundan akıl almaz şekilde zevk almaktadır. Gelmiş geçmiş en korku veren tetikçilerden biri olan Jhin’in düşmanlarına vermek istediği en önemli mesaj ise şudur: Dehşet ve Kan!

Jhin Rünleri

  1. Jhin için İsabet bazında yapılan incelemeler Ayağı Çabuk ve Efsane Kan özelliklerinin oyuncular tarafından %100 oranla tercih edildiğini bizlere göstermektedir.
  2. Kahramanımız için İsabet bazında Pratik Zekâ rünü ise %99’lık bir oranla tercih edilmektedir.
  3. Jhin için Son Darbe rünü %72 oranında kabul görmekte olan önemli bir özelliktir.
  4. Jhin’i İlham bazında incelemesi yapıldığında şampiyonun %100 oranla tercih edildiği Peksimet Teslimatı oldukça önemli bir rün olarak akıllara gelmektedir.
  5. Şampiyonumuzun %61 oranında kabul gördüğü Kozmik Sezgi rünü de Jhin için önemlidir.
  6. Jhin’in İlham bazında incelemesi yapıldığında Zaman Büken Karışım’ın oyuncular tarafından %39 oranında tercih edildiği görülmektedir.

Bu yazımızda sizlere Jhin rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Maçlara çıkmadan önce Jhin’in rünlerini incelemeniz ve hangi rünün daha sık tercih edildiğini analiz etmeniz sizlere oldukça fayda sağlayacaktır.  Burada dikkat etmeniz gereken daha az tercih edilenleri çok fazla seçmemenizdir. Oranı %50’den yüksek olan rünler oyuncular tarafından genellikle sıklıkla seçilenlerdir.