DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:51

Jinx İtem Dizilimi – Jinx İtem Build

Jinx İtem Dizilimi – Jinx İtem Build

Dünya üzerinde en çok aktif oyuncu sayısına sahip olan moba strateji oyunu League Of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Oyuncuları isteklerine kulak veren yapımcı ekip sayesinde bünyesine gün geçtikçe yeni oyuncular katmaktadır. Bunun yanında doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler sayesinde hali hazırda bulunan oyuncu kitlesinin ilgisini de diri tutmayı başarabilmektedir. Ayrıca içinde barındırdığı birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait yüzlerce farklı hikâye sayesinde de birçok oyuncunun ilgisin çekebilmektedir. Bazı oyuncular kendilerine ana karakter belirlemektedir. Belirlemiş oldukları bu ana karakterin özelliklerini öğrenerek karakterle bütünleşebileceklerini düşündüklerinden dolayı karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Bundan dolayı Jinx İtem Dizilimi – Jinx İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Ayrıca siz değerli oyuncuların yararına olacağını düşündüğümüz Jinx karakterinin item dizilimini de anlatmış bulunmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Jinx karakterinin kısa hikâyesini ve doğru item dizilimini anlatmaya başlayalım.

Jinx

Akıl sağlığını yitirmiş denebilecek kadar delice ve düşünmeden hareket eden Jinx, aklına düşen planları korkusuzca hayata geçirmektedir. Bunu yaparken oldukça rahattır çünkü elinde kaybedecek herhangi bir şeyi bulunmamaktadır. Elinde bulunan yüzlerce ölümcül silahın da vermiş olduğu bir özgüvenle karşısında durmayı aklından geçiren herkesi yok etmektedir. Sıkıcı bir hayata katlanamayan Jinx elinin altında bulunan yüzlerce silahla hayatına heyecan katmaya devam etmektedir.

Jinx İtem

Doğru bir item dizilimi ile rakip tanımayacak dereceye gelebilen Jinx karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıda belirtildiği şekildedir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Kraken Katili adlı itemi tercih etmektedirler.
  2. Hemen ardından Savaşçı Çizmeleri itemini listelerine eklemektedirler.
  3. Sonrasında Hayalet Dansçı itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedirler.
  4. Ardından Ebedi Kılıç itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada genellikle Dominik Efendi’nin Hürmetleri adlı itemi tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Kanasusamış itemini satın alan oyuncular item dizilimin sonlandırmaktadırlar.

Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler oyun içinde oldukça güçlü bir duruma gelebilmektedir. Jinx İtem dizilimi yukarıda belirtildiği şekildedir.