DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:51

K'Sante İtem Dizilimi – K'Sante İtem Build

K'Sante İtem Dizilimi – K'Sante İtem Build

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan League Of Legends oyunu ülkemizde de oldukça büyük bir etki oluşturmuştur. Çıkış tarihinin üzerinden seneler geçtikçe popülerliğini kaybetmesi beklenirken tam tersi bir etki yaratıp getirmiş oldukları yenilikler ve güncellemeler sayesinde oyuncularının ilgisini her zaman diri tutmayı başarmışlardır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan gizemli ve ilgi çekici yüzlerce hikâye sayesinde daha da ilgi çekici bir hâl alan LoL oyununun geliştirici ekibi aynı zamanda oyuna getirmiş oldukları yeni karakterleri, oyuncuların şikayetleri üzerine diğer karakterlerle uyumlu hale getirmektedir. Bu sayede oyun içi dengeler bozulmamaktadır ve oyuncular da hallerinden memnun bir şekilde oyununu oynamaya devam etmektedir. Fakat oyun içinde binlerce eşya bulunmaktadır. Bu eşyaları doğru bir şekilde kullanabilmek için yeni başlamış olan oyuncuların bir rehber ihtiyacı doğmaktadır. Biz de bu noktada devreye girerek K’Sante İtem Dizilimi – K’Sante İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazı içerisinde hem K’Sante karakterinin kısa bir hikayesi hem de bu karakterin doğru item dizilimi bulunmaktadır. Dilerseniz karakterin hikâyesini anlatarak başlayalım.

K’Sante

Girmiş olduğu savaşlarda göstermiş olduğu cesareti sayesinde ün salmış olan K’Sante savunmuş olduğu toprakların sahip olduğu zenginlikle tüm düşmanlarını yaşamış olduğu hayata imrendirmektedir. Karşısında durmaya cüret eden herkese korkusuzca meydan okumakta olan K’Sante zamanında yan yana savaş verdiği arkadaşları ile arası açılmaya başladığı günden beri başarıdan başarıya koşmaya yemin etmiştir. O günden beri karşısına çıkan herkese korkusuzca meydan okuyan bu savaşçı karşısında duran herkesi yenmek için gerekli olan bilgeliğe ulaşmış bulunmaktadır. Karşısında olmak gibi bir şanssızlık ile karşı karşıya kalan savaşçılar K’Sante’nin ölümcül kılıçlarının tadına bakmak zorunda kalacaklardır.

K’Sante İtem

Oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan K’Sante İtem dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular ilk sırada Şahbaz Jak’Sho itemini tercih etmektedir.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini kullanmaktadır.
  3. Hemen ardından Günateşi Kalkanı itemini satın almaktadır.
  4. Daha sonra Gargoyl Taşzırhı itemini tercih etmektedir.
  5. Beşinci sırada Çivili Zırh itemini kullanmaktadır.
  6. Son olarak Doğanın Kudreti itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Doğru bir item dizilimi ile rakip tanımayacak dereceye gelebilen Jinx karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıda belirtildiği şekildedir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Kraken Katili adlı itemi tercih etmektedirler.
  2. Hemen ardından Savaşçı Çizmeleri itemini listelerine eklemektedirler.
  3. Sonrasında Hayalet Dansçı itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedirler.
  4. Ardından Ebedi Kılıç itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada genellikle Dominik Efendi’nin Hürmetleri adlı itemi tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Kanasusamış itemini satın alan oyuncular item dizilimin sonlandırmaktadırlar.

Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler oyun içinde oldukça güçlü bir duruma gelebilmektedir. Jinx İtem dizilimi yukarıda belirtildiği şekildedir.