DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:47

Kai'Sa Rün S13 - Kai'Sa Rün Build

Kai'Sa Rün S13 - Kai'Sa Rün Build

League Of Legends oyunu 2009 yılında Riot Games'in piyasaya sürdüğü bir oyundur ve ilk çıktığı zamanlardan beri en çok oynanan oyunlar arasında yerini almıştır. Yerini de güncellemeleriyle sağlamlaştırmıştır. Bu oyunda da diğer oyunlarda olduğu gibi seçilebilen karakterler vardır. Ancak bazı karakterler ise diğerlerine nazaran daha fazla seçilirler. Bunu etkileyen en büyük faktörlerden biri oyuncunun rünleridir. Hangi rünlere sahip olduğu ve bu rünlerin ne kadar tercih edildiği şampiyon seçiminde çok önemlidir. Bu yazıda da Kai'Sa şampiyonunun rünlerinden söz edeceğiz. Kai'Sa Rün S13 - Kai'Sa Rün Build konusu size yol gösterici nitelik taşıyacaktır.

Kai'Sa

Kai'Sa çocuk olduğu zamanlarda Hiçlik'in pençesine düşmüştü. Hayatta kalmayı ise irade gücüyle ve azmiyle başardı. Yaşadığı olaylardan sonra ölümcül bir avcı haline geldi. Bazıları için ise dünyada görmek istemeyecekleri bir gelecek habercisine dönüşen Kai'Sa, zorluklarla yoğrulan bir şampiyon oldu. Hiçlik ortamında bir kabukla zor bir ortama sürüklenmiştir. Ancak sonunda ikisinden birini seçmek durumunda kalacaktır. Ya onu bir canavar olarak görenleri affedecek ve onları halihazırda bekleyen karanlığı hep birlikte defedecekler ya da her şeyi unutacak ve Hiçlik'in onları bitirmesini izleyecekler. 

Kai'Sa Rünleri

  1. Kai'Sa özellikle hakimiyet bazında çok tercih edilir. En fazla tercih edilen rünleri %100 tercih oranıyla keskin sağanak ve yine %100 ile kan tadı rünleridir.
  2. Bu rünleri takip eden bir sonraki rün ise %99 oranla hazine avcısıdır. %95 ile ondan da bir sonraki rün de yine oldukça fazla tercih edilen gözyuvarı koleksiyonudur.
  3. İlham rünlerine geldiğimizde ise bir düşüş göze çarpıyor. Bu bazda en yüksek seçilen rün %98'lik oranla peksimet teslimatıdır.
  4. Bu rünü takip eden diğer rünler ise %66 oranla sihirli pabuçlar ve %35 oranıyla kozmik sergi rünüdür.

Kai'Sa zorluklarla geldiği bu noktada büyük bir yol katetti diyebiliriz. Özellikle hakimiyet bazında tercih edilme oranının yüksek oluşuyla hakettiği değeri almıştır. Bu veriler de Kai'Sa'nın ne denli sevildiğine de bir kanıt oluşturuyor. Kai'Sa Rünleri'nin oranlarını ve rünlerinin ne olduğunu belirttiğimiz bu yazımız size Kai'Sa'yı seçmede yardımcı olacaktır.