DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:50

Karthus İtem Dizilimi – Karthus İtem Build

Karthus İtem Dizilimi – Karthus İtem Build

Moba oyunlarının en sevileni, en çok oynananı ve en aktif oyuncu kitlesine sahip olanı League Of Legends oyunudur. Bu oyun hem yetişkin hem de genç oyuncu kitlesinin ortak bir paydasıdır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden farklı ve esrarengiz karakteri, bunun yanında bu karakterlere yazılmış olan hikayeleri sayesinde oldukça sevilmekte ve oldukça büyük bir ilgi ile karşılanmaktadır. Oynamış oldukları karakterleri benimsemek ve meraklarını dindirmek amacıyla karakterlerinin hikayelerini öğrenmek isteyen oyuncuların sayısı da oldukça fazladır. Biz de bu değerli oyuncular için bir rehber hazırlamak istedik ve Karthus İtem Dizilimi – Karthus İtem Build başlığı altında Karthus karakterinin hikayesini ve doğru olan item dizilimini siz değerli oyunculara anlatmış bulunmaktayız. Dilerseniz Karthus karakterinin kısa hikayesini anlatmaya başlayalım. Ardından da doğru item dizilimini maddeler halinde sıralayalım.

Karthus

Korkulu düşlerden fırlamış gibi bir görüntüsü olan Karthus, ölümsüzlüğün keşfine imza atmış ruhlardan yalnızca birisidir. Fanilerin korkudan tir tir titrediği hortlakları dünyanın en güzel varlıkları olarak gören ve onları saflık olarak nitelendirmektedir. Yaşayan ölülerin liderlik vazifesini kendisine vermiş olan Karthus, yaşamla ölüm arasında çizginin son derece farkındadır. Buna göre adımlar atan ve planlar yapan Karthus karşısında durma cesaretini kendisinde bulan herkesle teker teker yüzleşmekte ve hepsinin yaşamına büyük bir zevkle son vermektedir. Bunu yaparken de en ufak bir pişmanlık bile duymamaktadır.

Karthus İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde oldukça korkunç bir hâl alan Karthus karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Liandry’nin Istırabı itemini tercih etmektedir.
  2. Hemen ardından Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadır.
  3. Sonrasında Gölgealev itemini satın almaktadır.
  4. Dördüncü sırada genellikle Rabadon’un Şapkası itemini tercih etmektedir.
  5. Ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih eden oyuncular,
  6. Son sırada Hiçlik Değneği itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Doğru bir item dizilimi ile kötü olan bir karakter LoL oyununda mevcut değildir. Hem doğru dizilim hem de doğru oynanış tarzı ile her karakter bir şansı hak etmektedir. Karthus İtem dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.