DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:47

Kassadin İtem Dizilimi – Kassadin İtem Build

Kassadin İtem Dizilimi – Kassadin İtem Build

Dünya üzerinde moba strateji oyun türünü sevip de League Of Legends oyununu sevmeyen bir insan bile bulamazsınız desek çok da abartmış sayılmayız. Moba türünün zirvesinde yer alan oyun, içinde barındırmış olduğu yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlerin birbirinden ilginç, birbirinden enteresan hikâyeleri sayesinde çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen zirvedeki yerini korumaktadır. Bu oyunu hayatında en az bir kere deneyimleyen oyuncuların neredeyse tamamı bu oyuna bağlanmış durumdadırlar. Hâl böyle iken kendilerine ana karakter olarak belirlemiş oldukları karakterin hikâyesini ve doğru item dizilimini öğrenmek isteyen birçok oyuncu ortaya çıkmıştır. Bizler, siz değerli oyuncular için Kassadin Sol İtem Dizilimi – Kassadin Sol İtem Build yazımızda sizlere Kassadin Sol karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Kassadin Sol karakterinin hikâyesini anlatmakla işe koyulalım.

Kassadin

Karanlıkların içerisinden çıkıp gelen Kassadin, karşısına çıkan yaratıkları biçip geçerek hedefine ulaşmaya çalışmaktadır. Sayılı günleri kalan Kassadin bunun vermiş olduğu öfke ve hırsla daha da acımasız bir hale bürünmektedir. Zamanında bir rehber olan Kassadin o zamanlarda ufak tefek olan kabilelerin birinde yaşamayı tercih etmiştir. Köyünün hiçlik tarafından yutulmasından sonrasında kendisine intikam yemini eden Kassadin kendisine bulunan bütün bilgileri harmanlayarak ortaya ölümcül silahlar çıkarmıştır. Karşısına çıkmaya cüret eden herkesi acımasızca katleden Kassadin içinde kalan ufak bir merhamet duygusunu da yavaş yavaş yitirmektedir.

Kassadin İtem

Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzıyla rakiplerinin korkulu rüyası olmayı başaran Kassadin karakterinin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Asırlık Sopa itemini tercih etmektedir.
  2. Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedir.
  3. Daha sonra Başmelek Asası itemini tercih eden oyuncular
  4. Dördüncü sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini satın alarak maçlarına devam etmektedir.
  5. Ardından Rabadon’un Şapkası itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Hiçlik Değneği itemini satın alan oyuncular bu itemle dizilimlerini sonlandırmaktadır.

Kassadin İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.