DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:47

Kassadin Rün S13 - Kassadin Rün Build

Kassadin Rün S13 - Kassadin Rün Build

Dünyada uzun zamandır en çok oynanan oyunlar listesinde üst sıralarda yer alan efsanevi oyun League Of Legends, güncellemeleriyle birlikte listenin üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Oyunun içindeki karakterleriyle de sükse yapmıştır ve şampiyonların rünleri de oldukça merak edilmektedir. Şampiyonların rünleri şampiyon seçiminde rol oynamaktadır. Sizlere bu yazıda karakterlerden biri olan Kassadin'in rünlerinden söz edeceğiz. Kassadin Rün S13 - Kassadin Rün Build yazımızı şampiyon seçmeden önce mutlaka okumalısınız.

Kassadin

Kassadin dünyadaki en karanlık yerleri alevli bir tırpan gibi biçerek ilerlemiştir. Ancak günleri de sayılı. Çok gezmiş ve görmüştür, aynı zamanda maceracıdır da. Bu dönemlerde ailesiyle güneyli kabilelerle birlikte yaşamayı seçmişti. Ancak bu Hiçlik köyünü yutana kadardı. Bu olaydan sonra Kassadin intikam yemini etmiştir. Bu kavgaya hazırlanmak için teknolojiyi ve gizemli eserleri harman etti. Sonrasında Icathia'nın çorak topraklarına doğru yol almaya başladı. Kendisini Hiçlik habercisi olarak gösteren Malhazar'ı ararken karşılaşacağı Hiçlik mahluklarıyla da savaşmaya hazırdı.

Kassadin Rünleri

  1. Kassadin'in isabet bazında en çok tercih edilen rünü pratik zekadır ve %100 oranında tercih edilir. Sonrasında en fazla kullanılan isabet rünü de %96'lık seçilme oranıyla sıvışma rünüdür.
  2. Diğer isabet rünleri ise %78 ile son darbe, %74 oranla yenilmez rünüdür.
  3. Azim bazında ise bu şampiyonun rünlerinin seçilme oranları düşüktür. Bu bazda en fazla seçilen rün %52 ile kemik zırhtır. Bu rünü %48'lik oranla tahrip rünü takip eder. Yine %48 oranında seçilen ikinci şans rünü de vardır.
  4. En az oranla tercih edilen azim rünü ise %43 ile aşırı büyüme rünüdür.
  5. Görüldüğü üzere Kassadin'in rünleri konusunda daha çok isabet bazlı rünler seçiliyor.

Kassadin'in verilerine baktığımızda azim rünlerinin seçilmesi açıkçası pek yüksek değildir. Ancak isabet bazlı rünleri oyuncular oldukça tercih ediyor. Ortalama bir şampiyon diyebiliriz. Ancak her şeyin rünlerle bitmediğini, oyuncunun oyunu ne kalitede oynadığını da düşünmeliyiz. İyi bir şampiyonu doğru hamlelerle yönlendiremezsek yenilebiliriz. Kassadin Rünleri yazısı sizlere bu şampiyonun rünlerinin ne olduğuyla ve hangi oranda kullanıldığı ile ilgili yol gösterici olacaktır.