DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:47

Katarina İtem Dizilimi – Katarina İtem Build

Katarina İtem Dizilimi – Katarina İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimek bilmeyen League of Legends oyunu, geliştirici ekibinin yapmış olduğu yerinde hamleler ve yenilikler sayesinde uzun yıllar boyunca oyun listelerinin zirvesinde yer alacak gibi durmaktadır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden ilgi çekici, birbirinden enteresan ve birbirinden farklı olan yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden enteresan yüzlerce hikâyesi sayesinde oyuncu kitlelerinde büyük bir merak uyandırmaktadır. Oyuna getirilen yeni karakterlerin de anında oyuncuların şikayetleri üzerine düzenlenmesi ve oyundaki diğer karakterlere adapte edilmesi de geliştirici ekibin takdir toplamasına neden olan başka güzel bir özelliktir. Main karakterlerini belirlemiş oyucuların büyük bir çoğunluğu bu karakterlerin hikâyelerini ve oyuncuların genel olarak oynadığı item dizilimini öğrenmek isterler. Bizler de siz değerli oyuncular için bu noktada rehber olacak Katarina İtem Dizilimi – Katarina İtem Build yazımızı yayınlamak istedik. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Katarina karakterinin kısa hikâyesi ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimini anlatmaya başlayalım.

Katarina

Yaşamış olduğu topraklarda ölüm emri verilmiş olan Katarina, ölümcül saldırılarından vazgeçmek bir yana dursun gün geçtikçe daha da ölümcül bir duruma doğru ilerlemektedir. Bir suikast ustası kadar sessiz ve bir canavar kadar cani olmak sadece Katarina’ya özgü bir özelliktir. Babası bir askerdir. Yeteneklerinin büyük bir çoğunluğunu babasından almaktadır. Belirlemiş olduğu hedeflerinin peşinden koşarken gözü hiçbir şeyi görmemektedir. Öyle ki zaman zaman dostlarının hayatını bile kendi emelleri için riske atabilmektedir. Elinde bulundurduğu ölümcül bıçaklarla birlikte karşısına gelen herkesi yok etmeyi kendisinin görevi olarak bilmiştir.

Katarina İtem

Doğru yapılan bir item dizilimi ile karşısına çıkanları adeta bir böcek gibi ezebilen Katarina karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Nashor’un Dişi itemini tercih etmektedir.
  2. Hemen ardından Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  3. Sonrasında Hextech Füzekemer itemini satın alan oyuncular,
  4. Daha sonra Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih etmektedir.
  5. Beşinci sırada Gölgealev itemini tercih etmektedir.
  6. Son olarak Mejai’nin Ruhyiyeni itemini satın alan oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadır.

Katarina İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.