DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:22

Kayn CT S13 Kayn Counterları S13

Kayn CT S13 Kayn Counterları S13

LoL’ün sıklıkla tercih edilen karakterlerinden biri olan Kayn’ın sevilen ve sevilmeyen birçok özelliği bulunmaktadır. Oyuncu ortalama bir değerde yeteneklerini sergilemekte olsa da karşısında zayıf olduğu şampiyonlar elbette ki vardır. Gelin birlikte Kayn CT S13 Kayn Counterları S13 konusuna bakarak şampiyonumuz hangi karakterler karşısında zayıf kalıyor buna bir bakalım.

Kayn

Kayn’ın Darkin tırpan adlı özelliği oyuncular arasında oldukça sevilmektedir. Özellikle elinde kadim bir silah taşıdığı ve bunun içindeki Darkin’le hâkimiyet mücadelesi verdiği bu skill Kayn’ın imza hareketlerindendir. Ayrıca şampiyonumuzun bir hat üzerindeki tüm hedeflere hasar verdiği ve onları yavaşlattığı Kasvet Dalgası da favori hareketlerdendir.

Kayn Counterları

  1. Rek’sai: Kayn’ın bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %32,14 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %53,57 olarak hesaplanmıştır. Bu da bakıldığında oldukça düşüktür ve rakamlar Kayn’ın bu şampiyon karşısında koridor ve maç kazanmasının düşük olduğunu göstermektedir.
  2. Lillia: Kayn’nın Lillia karşısındaki koridor kazanma oranı %34,69 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %46,82 olarak bilinmektedir. Her iki oran da görüldüğü üzere oldukça düşüktür.
  3. Rengar: Kayn, Rengar karşısında %36,09 oranında bir koridor mücadelesine sahiptir. Bu oran Rengar karşısındaki koridorda kazanma oranıdır. Aynı zamanda bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %57,23’dür.
  4. Kha’ Zix: Kayn’ın Kha’Zix karşısındaki koridor kazanma oranı %36,57 iken maç kazanma oranı %49,77 seviyesindedir.
  5. Master Yi: Kayn, Master Yi karşısında %39,27 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Ayı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı da bu seviyelerde seyretmekte olup %42,33 olarak hesaplanmıştır.
  6. Zed: Şampiyonumuzun Zed karşısındaki koridor kazanma oranı %39,76 iken maç kazanma oranı biraz daha yüksek olup % 62,59 olarak kayıtlara geçmiştir.
  7. Jarvan IV: Kayn, Jarvan karşısında %39,9 oranında bir koridor kazanmaya sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %54,96 olarak hesaplanmıştır.

Gördüğünüz gibi Kayn Counterları oldukça fazladır. Bu sayı daha güçlü şampiyonlarda 2 ve 4 ile sınırlıyken ortalama karakterlerde 7’ye kadar çıkabilmektedir. Siz de koridor ya da maç kazanmak için yukarıdaki oranları analiz ederek oyuna girerseniz kazançlı çıkarsınız.