DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:21

Kennen CT S13 Kennen Countarları S13

Kennen CT S13 Kennen Countarları S13

Ülkemizde geniş bir merak uyandıran LoL oyunu sürekli olarak harita ve grafik güncellemeleri ile kendinden söz ettirmektedir. Bunun yanında şampiyonların özellikleri ve hangi karakterler karşısında ne gibi özellikler gösterdikleri de oldukça önemlidir. Şimdi gelin oyunun bilinen karakterlerinden Kennen CT S13 Kennen Countarları S13 incelemesi yaparak Kennen’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğuna bir göz atalım.

Kennen

Kennen özellikle Fırtına İşareti özelliğinde yeteneklerini 3 defa isabet ettirdiği rakiplerini sersemletmektedir. Ayrıca Gürleyen Yıldız ile fırlattığı yıldız vurmuş olduğu rakibe hasar verirken üzerine bir de işaretleme yapmaktadır.

Kennen Countarları

  1. Jhin: Kennen’in Jhin karşısında hem koridor hem de maç kazanma oranı %0’dır. Yani Kennen’i aldıysanız ve karşınızda Jhin varsa kazanma şansınız hiç yoktur. Aynı şekilde Kennen karşınızda ise almanız gereken şampiyon kesinlikle Jhin’dir.
  2. Olaf: Kennen’in Olaf karşısındaki koridor kazanma oranı oldukça düşük bir seviyede kalmış olup bu oran sadece ama sadece %10,9’dur. Aynı şekilde bu şampiyon karşısında Kennen’in maç kazanma oranı da %27,49 olarak hesaplanmıştır. Her iki olasılık da göz önüne alındığında laf karşısında Kennen’in pek şansının olmadığını söyleyebiliriz.
  3. Renekton: Kennen’in Renekton karşısındaki koridor kazanma oranı %13,12 gibi oldukça düşük seviyelerde kalmıştır. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise diğerinin aksine %80,74 gibi oldukça yüksek bir orandır. Ancak iki oran arasındaki orantısızlık bize Kennen’in Renekton karşısında zayıf olduğunu göstermektedir.
  4. Gangplank: Kennen’in Gangplank karşısındaki koridor kazanma oranı %22,6 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise ortalama bir değere sahip olup %53,54 seviyesindedir.
  5. Ornn: Kennen’in Ornn karşısındaki koridor kazanma oranı %25,34 iken maç kazanma oranı %42,47 seviyesindedir.
  6. Sion: Kennen, Sion karşısında %32,29 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %63,43’dür.
  7. Darius: Kennen’in Darius karşısındaki koridor kazanma oranı %36,12 iken maç kazanma oranı %44,48 olarak hesaplanmıştır.

Bu yazımızda sizlere Kennen Countarlarından bahsederek şampiyonumuzun hangi karakterler karşısında daha zayıf kaldığından bahsettik. Siz de bu maddeleri dikkatlice incelerseniz Kennen’in hangi şampiyon karşısında zayıf olduğunu öğrenebilirsiniz.