DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:46

Kennen İtem Dizilimi – Kennen İtem Build

Kennen İtem Dizilimi – Kennen İtem Build

Çıktığı günden bu yana birçok oyuncunun ilgisin çekmeyi başaran League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen sahip olduğu popülerlikten hiçbir şey kaybetmemiştir. Tam tersine, doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler sayesinde popülerliğine popülerlik katmaya büyük bir hızla devam etmektedir. Ayrıca oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap veren geliştirici ekip sayesinde firma birçok oyuncunun gönlünü fethetmeyi başarmış durumdadır. Bunlara ek olarak oyun içinde bulunan yüzlerce karakter sayesinde ve bu karakterlerin sahip olduğu birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde oyuncuların ilgisini her zaman diri tutabilmektedir. Ana karakterlerini belirlemiş olan oyuncular karakteri daha kolay benimsemek ve yönlendirebilmek adına bu karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Bundan dolayı siz değerli oyuncular için Kennen İtem Dizilimi – Kennen İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazımızda siz değerli oyuncular için Kennen karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimini aktarmış olacağız.

Kennen

Ufak tefek ve tüylü yapısı ile birçok rakibini kolaylıkla aldatabilmektedir. Görünüşünden dolayı birçok rakibi Kennen’i oldukça hafife almaktadır. Fakat Kennen ufak tefek yapısına rağmen oldukça büyük bir tehdit oluşturabilecek potansiyele sahiptir. Sahip olduğu bitmek bilmeyen öfkesi ve azmi sayesinde yeryüzünde yenemeyeceği rakip yoktur. Ustası ile ruhlar aleminde devriye atan Kennen sahip olduğu elektriği yönlendirme güce sayesinde ve ustasının bilgileri doğrultusunda karşısında durma cüretini gösteren herkesi ezip geçmektedir.

Kennen İtem

Oyuncuların yaygın olarak kullanmış olduğu item dizilimi aşağıda verilmiştir. Unutmayın ki doğru item dizilimi sayesinde oyun içerisinde bulunan bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.

  1. Oyuncular tarafından ilk tercih olarak genellikle Hextech Füzekemer itemi kullanılmaktadır.
  2. Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemi listeyi takip etmektedir.
  3. Hemen ardından Gölgealev itemi satın alınmaktadır.
  4. Dördüncü sırada Zhonya’nın Kumsaati itemi yer almaktadır.
  5. Ardından Hiçlik Değneği itemini satın alan oyuncular,
  6. Son sırada Rabadon’un Şapkası itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Kennen İtem dizlimi yukarıda verildiği gibidir. Doğru bir dizilim ve doğru bir oynanış stili ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir. İyi oyunlar dileriz.