DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:45

Kha'Zix Rün S13 - Kha'Zix Rün Build

Kha'Zix Rün S13 - Kha'Zix Rün Build

Oyun dünyasının en efektif ve beğenilen oyunlarından biri olan League Of Legends, size oyun kalitesiyle birlikte karakter çeşitliliği de vadediyor. Size bu yazımızda oyundaki sevilen çarlardan biri olan Kha'Zix'in rünlerinden söz edeceğiz. Kha'Zix Rün S13 - Kha'Zix Rün Build yazımızda belirteceğimiz verilerle bu şampiyon hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Kha'Zix

Hiçlik her daim büyüyor ve hep uyum sağlıyor. Bu doğrular diğer Hiçlik karakterlerinde Kha'Zix adına olduğu kadar belirgin değildir. Kha'Zix tam bir evrim üzerine kurulu bir şampiyondur. Bu görüldüğünde dehşet içinde bırakan karakterimiz sürekli değişiyor. Güçlü rakipleri alt etmeyi ve hayatta kalmayı kendine amaç edinmiştir Kha'Zix. Eğer başarısız olursa, avını nasıl katledeceği konusunda daha etkili ve daha farklı yöntemler düşünüyor. En başta Kha'Zix'in düşünme yetisi yoktu ama sonrasında kendini geliştirdi ve yetiştirdi. Beraberinde gövdesini de geliştirdi. Şampiyonumuz artık önceden planlama yaparak saldırıya geçiyor. Kurbanlarının yüreklerine de bir korku salıyor. Bu korkuyu da avını alt etmede bir araç olarak kullanıyor.

Kha'Zix Rünleri

  1. Kha'Zix'in ilham rünlerinin seçilme oranları çok yüksektir. En yüksek ilham rünü %100 tercih oranıyla ilk vuruş rünüdür. Yine aynı oranda tercih edilen bir diğer rün geleceğin pazarı rünüdür.
  2. %100 tercih oranlı son ilham rünü ise kozmik sergidir. Son rünümüz ise %99'luk bir veriyle oldukça yüksek oranda seçilen sihirli pabuçlardır.
  3. Hakimiyet rünlerine geldiğimizde ise büyük bir düşüş göze çarpıyor. Bu bazda en çok tercih edilen rün %65 gibi ortalama bir oranla gözyuvarı koleksiyonudur.
  4. Diğer hakimiyet rünleri ise oldukça az tercih edilen %59 tercih edilme oranıyla mükemmel avcı ve %40'lık oranla hazine avcısı rünüdür.

İstatistiklerde görülenlere göre Kha'Zix şampiyonunu seçen oyuncular, bu şampiyonu daha çok ilham rünleri için seçiyor denebilir. Zira ilham rünlerinin tercih edilmesi açık ara daha fazladır. Bu kendini yenileyen ve gelişime çok açık olan heromuz oyunculara yine de büyük bir güç ve rün çeşitliliği sunuyor. Sizler de Kha'Zix Rünleri'ni seçerek bu rünleri kullanabilir, oyunun tadını çıkarabilir ve büyük bir başarı yakalayabilirsiniz.