DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:46

Kindred İtem Dizilimi – Kindred İtem Build

Kindred İtem Dizilimi – Kindred İtem Build

Dünya üzerinde en popüler moba strateji oyunlarından biri olan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu listenin en zirvesinde yer almaya devam etmektedir. Oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap vermesinin yanında doğru zamanda yapılan güncellemeler sayesinde zirveyi başka bir yapıma kaptırmayacak gibi duruyor. Ayrıca sahip olduğu birbirinden farklı ve birbirinden enteresan karakterlerin yanında bu karakterlere ait olan gizem dolu hikayeler ile oyuncuların büyük bir çoğunluğunun dikkatini çekmeyi başarmıştır. Birbirinden ilginç bu hikâyeler sayesinde bünyesine büyük bir oyuncu kitlesi de çekebilmektedir. Ana karakterlerini belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin hikâyeleri ve doğru item dizilimini öğrenmek istemektedirler. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli LoL severlere bu bilgileri sunmaktayız. Kindred İtem Dizilimi – Kindred İtem Build başlıklı yazımızda sizler için Kindred karakterinin hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Kindred’nın kısa hikâyesini anlatarak işe başlayalım.

Kindred

İçinde birçok kişilik barındıran fakat bu kişiliklerle bir bütün olabilen Kindred, ölümün içinde olan karışıklığı simgelemektedir. Dünyada bulunan fanileri kolay yoldan dünyadan yollayan Kindred bunu yaparken hiçbir vicdan azabı duymamaktadır. Karşısına çıkan rakipleri büyük bir korkusuzlukla yok ederken duyduğu hazzı hayatında başka hiçbir şeyden alamamaktadır. Bundan dolayı savaş onun için bir yaşam biçimidir ve savaştan kaçmaya yeltenen yaratıklar onun gözünde yaşamın en basit halkalarıdır. Adeta yok etmek için var olmuş Kindred büyük bir hırsla rakiplerini alt etmeye devam etmektedir.

Kindred İtem

Doğru bir item dizilimi ile tam bir savaş makinesine dönüşebilen Kindred karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Kraken Katili itemi ile maçlarına başlamaktadır.
  2. Hemen ardından Savaşçı Çizmeleri itemini satın alan oyuncular,
  3. Tahsildar itemini envanterlerine ekleyerek oyunlarına devam etmektedir.
  4. Dördüncü sırada Bombardıman Topu itemini satın almaktadır.
  5. Sonrasında Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Kindred İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. İyi oyunlar dileriz.