DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:45

Kindred Rün S13 - Kindred Rün Build

Kindred Rün S13 - Kindred Rün Build

Lol oyununun karakterleri oyuncular tarafından çok sevilmektedir. Ancak bazı karakterler diğerlerine göre daha fazla ya da daha az tercih edilebiliyor. Bunun böyle olmasındaki etkenlerden biri de karakterlerin rünleridir. Bu yazıda da sizlere Kindred karakterinin rünlerini anlatacağız. Kindred Rün S13 - Kindred Rün Build yazımızı okuyarak Kindred'in rünleriyle ilgili istatistiki verilere sahip olabilirsiniz.

Kindred

Kindred kendi içerisinde ayrışıyor ancak hiç ayrı düşmüyor. Ölümün ikiz özlerini temsil eden Kindred, Kuzu'nun yayını ve kaderini kabul eden kişileri de bu dünyadan kısa sürede uzaklaştırıyor. Kurt da kaderinden kaçan kişileri avlıyor, onların ölümünü azap verici bir hale getiriyor. Bunları da sivri dişleri yoluyla yapıyor. Kindred'in yapısı, Runeterra'da bazı kişilerce farklı yorumlanıyor ancak her fani de mutlaka ölümü yaşayacak.

Kindred Rünleri

  1. Kindred'in rünleri genel olarak ortalama bir sayıda seçiliyor denebilir. En fazla tercih edilen rünü %100 seçilme oranıyla zafer rünüdür ve isabet bazındadır. Onu takip eden rün %85 oranla son darbe rünüdür.
  2. Son darbe rününe yakın oranda seçilen bir diğer rün ise %78 ile çeviklik rünüdür. Diğer isabet bazlı rünleri ise oldukça az seçilir.
  3. %45 tercih oranıyla saldırıya devam rünü, %28 ile yenilmez rünü ve %27 ile ölümcül tempo rünü görüldüğü üzere oldukça az tercih edilirler.
  4. Hakimiyet bazına geldiğimizde ise bizi en yüksek tercih oranıyla ve %89 ile hazine avcısı rünü karşılıyor. Kalan rünleri ise %46 ile ani darbe, %34 oran ile gözyuvarı koleksiyonu ve %30 tercih oranıyla zombi totem rünü Kindred'in seçilen diğer rünleridir.

Kindred karakterini yorumlamak gerekirse ortalama olduğunu söyleyebiliriz. Rünleri birkaç rün haricinde oldukça az tercih ediliyor. Zafer rününü ve hazine avcısı rününü dışarıda bırakırsak Kindred, oyuncuların kendilerine ve isteklerine çok karşılık buldukları bir çar olmadığını görüyoruz. Ancak oyundaki başarıyı etkileyen en önemli faktörlerden biri de oyuncunun oyunun ne kadar iyi oynadığıdır. Siz iyi bir oyuncuysanız Kindred ile de oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Kindred Rünleri'ni inceleyerek kendinize uygun rünü de kullanılabilirsiniz.