DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:00

Knight Online 100 Def Nasıl Açılır

Knight Online 100 Def Nasıl Açılır

31 Aralık 2004 tarihinde oyun piyasasına giriş yapan ve birçok oyuncuyu kendisine bağlamayı başaran Knight Online oyunu bir zamanın efsanesi olarak bilinmektedir. Mgame Corporation ve Noah System firmalarının ortak çalışması sonucunda ortaya çıkan bu efsane günümüzde de birçok oyuncu tarafından tercih edilmektedir.

Oyunu yapan bu iki firma yayıncı rolünü NTTGame firmasına vermiştir. Yani oyunun yayınlanma aşamasında yapımcılar görev almamıştır.

Knigth Online oyunu devasa çok oyunculu rol yapma oyunu olarak geçmektedir. İçinde barınan binlerce eşya ve birbirinden farklı birçok karakter sayesinde gerçekten de türüne yakışır bir oyun olmuştur. Zamanının en iyi MMORPG oyunu olan bu yapım günümüzde de hatırı sayılır miktarda oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Böylesine kaliteli ve sevilen bir yapım hakkında merak edilenler de son derece fazladır. Knight Online 100 Def Nasıl Açılır konusu da merak edilen konuların başında yer almaktadır. Aşağıdaki başlıkta sıralanan maddeleri dikkate alarak 100 def nasıl açılır hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Knight Online Başarı Sistemi

Oyun içinde Achievement Sistemi bulunmaktadır. Bu sistemin dilimizdeki karşılığı başarı sistemidir. Bu sistemde oyuncular belirli görevleri yaparak çeşitli ödüller alabilmektedir. Aşağıda Knight Online Başarı Sistemi hakkında bilgiler bulunmaktadır:

  • Bu sistem içinde oyuncuları ödüllendiren birçok görev bulunmaktadır.
  • Ana görevlerin yanında birçok yardımcı yani yan görevler de yer almaktadır.
  • 100 Def açmak için oyun içinde bulunan Juraid Protector ya da Rules of Draki’s Tower unvanlarından birine sahip olmanız gerekmektedir.
  • Bu unvanlara oyun içinde bulunan bu sistem sayesinde sahip olabilirsiniz.
  • Oyun içinde bulunan bu sistemde sizlere çeşitli görevler verilmektedir.
  • Bu görevler; Normal, Quest, War, Adventure, Challenge başlıkları altında karşımıza çıkmaktadır.
  • Bu görevlerin altında sizlere yönlendirmeler yapılmaktadır.
  • Bu görevleri yaparak oyun içinde bulunan unvanınızı yükseltebilir ve bunun sonucunda 100 Def açabilirsiniz.

Yukarıdaki maddeleri sırasıyla uygulamanız durumunda oyun içinde bulunan 100 def’i açabilirsiniz. Bu görevler aynı zamanda oyun içinde bulunan karakterinizi güçlendirmenizi yani doğal olarak rakiplerinizin üstünde yer almanızı da sağlamaktadır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER