DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:35:58

Knight Online AsasCombo Nasıl Yapılır

Knight Online AsasCombo Nasıl Yapılır

NTTGame tarafından 2004 senesinde yayınlanan, Mgame Corporation ve NoahSystem tarafından geliştirilen Knight Online oyunu ilk çıktığı zamanlarda ülkemizdeki oyuncuların büyük bir çoğunluğunun ilgisini çekmeyi başarmıştı. Devasa çok oyunculu MMORPG oyunu olarak geçen Knight Online oyunu günümüzde bile hâlen oynanmaktadır. Zamanında atılmış olan sağlam temeller üzerine birçok yenilik ve güncelleme getirmeleriyle birlikte bugünlerde bile oldukça fazla aktif oyuncu sayısına sahiptir. Oyun içinde birbirinden ilginç karakterler, eşyalar ve yaratıklar bulunmaktadır. Bu yaratıklar oyun içinde gelişiminizi sağlayabilmeniz için kodlanmış yaratıklardır. Oyun içinde bulunan eşyalar da birbirinden değerlidir ve oyun içinde ticaret yapılırken kullanılmaktadır. Böylesine kaliteli bir yapım hakkında merak edilenler de elbette ki çok fazladır. Knight Online Asas Combo Nasıl Yapılırkonusu da merak edilen konular arasında yer almaktadır. Bu konu hakkında detaylar bir sonraki başlıkta belirtilmiştir. Başlık altında belirtilen maddeleri sırasıyla uygulayarak Asas karakterinde combo yapabilirsiniz. Bu sayede hem yaratıkları hem de diğer oyuncuları çok daha rahat yok edebilirsiniz.

Knight Online Asas Nasıl Oynanır?

Knight Online oyunu içinde birbirinden farklı özelliklere sahip birçok çar ve karakter bulunmaktadır. Bu karakterlerden birisi de oldukça sevilen ve çok güzel combolara sahip olan Asas karakteridir. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu Knight Online Asas nasıl oynanır sorusunun cevabını araştırmaktadır. Aşağıdaki adımları uygulayarak karakteri nasıl oynayabileceğinizi ve nasıl combo yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz:

  • Asas karakterinde combo yapmak oldukça zordur ve tek seferde yapamayabilirsiniz.
  • Öncelikle ‘W’ tuşuna basarak rakibinize oldukça yakın bir pozisyon yakalamanız gerekmektedir.
  • Daha sonra ‘R’ tuşuna hızlı ve belirli aralıklarla basıp basıp çekmeniz gerekiyor. Basıp çekmekteki temel sebep karakterin animasyonunu devre dışı bırakmaktır.
  • Bu iki adımı uygularken aynı zamanda skill yani yetenek kullanmanız gerekmektedir.
  • Skill bastıktan sonra aynı anda hem mana hem de minör basmanız gerekmektedir.

Yukarıda sıralanan maddeleri atlamadan ve dikkatli bir şekilde uygulamanız durumunda Asascombo yapabilirsiniz. Bu comboyu yapmak oldukça zordur. Bundan dolayı hemen pes etmeyin ve sürekli tekrar edin.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER