DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:13

Knight Online Cz ye Nasıl Gidilir

Knight Online Cz ye Nasıl Gidilir

Modası hiç geçmeyen bir oyun ismi istesek oyuncularının neredeyse yarısından fazlası bize Knight Online cevabını verecektir. Oyun piyasaya sürüldüğü andan itibaren öyle bir ivme yakaladı ki diğer bütün oyunlardan fazla dönem içi rakamlarına ulaştı. Üzerinden 20 yılı aşkın süre geçmesine rağmen popülerliğini hala koruyan bu oyun yaptığı ufak çaplı değişiklikler ile geleneksel Knight tadını kaçırmayarak yeni olaylarla entegre olmaktadır. Bu da oyunun geçerliliğini hala korumasına ve oyuncular tarafından günümüzde hala tercih edilmesine sebep olmaktadır. Oyuncular artık forumlarda çeşitli serverlar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmakta pet alma yöntemleri ya da para kasma ipuçları gibi konularda yardımcı olmaktadırlar. Forumlarda son zamanlarda en çok tartışılan bir diğer konu da Knight Online Cz ye Nasıl Gidilir sorusudur. Bizde bu sebeple sizlere yardımcı olabilecek bir yazı hazırlayarak maddeler halinde listeledik.

Knight Online Cz ye Girme Adımları

  1. İlk olarak CZ’nin el morad lıların karuslarla her zaman savaş içinde olduğu bir şehir odluğunu söyleyerek işe başlayalım.
  2. CZ2ye gitmek için ilk olarak chaos saatini beklemeliyiz.
  3. Chaos saati geldiğinde oyunda ekranın üst kısmında mini bir pencere açılacaktır.
  4. Buraya gitmek isteyen oyuncular White Shadow Chief Osiris adlı NPC’den Chaos Map Almak zorundalar. Bu CZ ye girmek isteyenlerin kesinlikle yapmaları gereken bir işlemdir.
  5. Ekstra harita almak isteyenler ise Power Up Store’u tercih etmelidir.
  6. Bu işlem için gate’den geçmek gerekmektedir ve en az 35 level olmak gerekmektedir.
  7. Ancak 35 level olduğunuz gibi cz ye girmenizi kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
  8. En az 70 level olduğunuzda gate’den geçerek cz ye gitmenizi öneriyoruz.

Görüldüğü gibi cz ye gitmek için özel zamanları bekleyerek gate’den geçmek gerekmektedir. Bu sürekli olan bir işlem değildir ve 35 levelin altındaki kişiler Cz ye gidememektedir. Ancak yukarıda Knight Online Cz ye Girme Adımlarında da belirtmiş olduğumuz gibi direkt 35 level olduğunuz gibi cz ye gitmenizi kesinlikle önermiyoruz. Belirli bir levele ulaşmadan ki biz en az 75+ üstü olmanızı öneriyoruz cz ye gitmek başlangıç aşamasında pek akıl karı değildir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER