DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:16

Knight Online Macro Nasıl Yapılır

Knight Online Macro Nasıl Yapılır

Knight Online, internet üzerinden eş zamanlı olarak oynanabilen bir rol yapma oyunudur. Oyun önceki yıllarda çok daha basit bir yazılımla idare edilirken yıllar geçtikçe gelişen teknolojiden o da nasibini almıştır. Öyle ki bu oyuncular açısından oldukça faydalı bir durum olarak öne çıkmış ve oyuncular pet evcil hayvan besleyebilme ya da ardream bölgesinde savaşabilme gibi heyecan kat sayısı yüksek olan aktiviteler yapabilmektedirler. Oyuncuların son gözdelerinden olan macro yapmak, bilindiği üzere rakibe karşı avantaj sağlamak amacıyla kullanılan çok amaçlı bir oyun yazılımıdır. Bu yazılım doğru kullanıldığında oyuncuya büyük faydalar sağlamaktadır. Bu sebeple Knight oynayanlar da bu yazılımın nasıl yapıldığını merak etmektedirler. Peki, binlerce kişinin merak ettiği Knight Online Macro Nasıl Yapılır? Zorluğu var mıdır? Yapmak kolay mıdır? Tüm bu soruların cevabı yazımızın devamında.

Knight Online Macro Yapmak

  1. Macro denilen kavram skill damagelerine r attack tuşu da eklenerek zenginleştirilmesi işlemidir.
  2. Bu 2’si birleşince dmg çok daha fazla büyümektedir.
  3. Bu manuel olarak yapılan bir işlemdir.
  4. Bunu çeşitli programlar yardımıyla yapan oyuncularda bulunmaktadır.
  5. Örneğin kohack programı doğru ayarlanırsa kişiye macro yapmak anlamında oldukça tatmin edici sonuçlar verebilmektedir.
  6. Ancak bunun için hafif bir İngilizce bilgisi de gerekiyor diyebiliriz.
  7. Hackshieald adlı programda tıpkı kohack gibi macro yaptırmaktadır.

Bu adımlardan başlangıçtakiler manuel olarak yani hilesiz şekilde macro işlemi yaparken diğer 2 programın artık hile kabul edildiğini ve bazı durumlarda ban sebebi olabildiğini hatırlatmakta fayda var. Artık tüm forumlarda ve sistemde bu programları paylaşmak ve kullanmak yasaklanmış durumda. Bu yüzden Knight Online Macro Yapmak için manuel yöntemi tercih etmeniz sizler için daha önemli ve değerlidir. Diğer şekilde level kastığınızda ve macroyu bir program vasıtasıyla yaptığınız tespit edildiğinde uyarı cezasından bana kadar giden bir süreçle karşı karşıya kalabilmeniz mümkündür. Ancak skill damagelerinize r attack tuşunu da ekleyerek daha yavaş bir şekilde macro yapsanız da en azından hilesiz olduğundan herhangi bir yaptırımla karşı karşıya kalmanız dahi düşünülemeyecektir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER