DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:10

Knight Online Maden Nasıl Yapılır?

Knight Online Maden Nasıl Yapılır?

Knight Online char kasan oyuncular bu kastıkları hesapları bazen satarak yeni baştan hesap kasmaya başlamakta bazen de kendileri geliştirip daha da üst levellere taşımayı amaçlamaktadırlar. Her 2 sebebin de kendine göre haklı yanları olsa da isteyen bunu bir gelir kapısı haline getirebilmekte isteyenler de sadece hobi amaçlı oyunu ilerletebilmektedir. Ancak bilinen bir gerçek varsa o da Knight Online’ın farklı birçok amaca hizmet eden kişilerin ilgisini çekmeye devam etmesidir. Bazı oyuncular da oyun içerisinde maden yapmayı tercih etmektedir. Bu işlemi genellikle oyunu uzun zamandır oynayan ve farklı bir alana yönelmek isteyen kişiler tercih etmektedir. Peki, siz de oyunda herhangi bir sebepten farklı bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Knight Online Maden Nasıl Yapılır? Sorusunun cevabı o halde sizi de ilgilendirecektir. Maden yapma sistemi oldukça eski olsa da oyuncuların sıklıkla başvurdukları bir para kazanma yöntemidir.

Knight Online Maden Farm Yapma

  1. İlk olarak oyunda maden yapabilmek için “Mattock” olarak tabir edilen kazmaya ihtiyacınız olduğunu belirterek giriş yapalım
  2. Bu eşyayı giydiğinizde maden yapmak için belirli noktalara gitmeniz gerekmektedir.
  3. Maradon veya ırkın bölgesi olan EMC/Luferson kaleleri maden yapmak için en fazla tercih edilen yerler olarak öne çıkmaktadır.
  4. Ayrıca bu madenden çıkardığınız ürünleri pazarda satabilme şansınız olduğunu da unutmayın
  5. Yani maden yapmak için ayırdığınız vakit ise geri maddi bir dönüt sağlayacaktır.
  6. O yüzden ister Free Mattock ister Golden Mattock olsun iki kazmadan birini edinmeniz gerekmektedir.
  7. İlki ücretsiz olarak verilse de 2. kazmanın çok daha hızlı ve emin sonuçlar verdiği de unutulmaması gereken bir gerçektir.

Bu ve bunun gibi işlemlerin sizler için gelir getirdiğini unutmayın. Knight Online Maden Farm Yapma için daha ideal olan ise tabi ki altın kazma olarak tabir edilen golden mattocktur. Ancak maden yapmaya yeni başlıyorsanız oyun tarafından ücretsiz olarak verilen kazma ile deneme amaçlı maden yapmalara da başlayabilirsiniz. Sonrasında bu işlemleri hızlandırarak golden mattock a geçebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER