DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:14

Knight Online Yeni Başlayanlar İçin Para Kasma

Knight Online Yeni Başlayanlar İçin Para Kasma

Knight Online’ı eskiden beri oynayanlar oyunun tüm inceliklerini bildikleri için char ve para kasma işlemleri kolayca gerçekleştirebilmektedir. Para kasmanın en kolay olduğu ve getirinin en yüksek olduğu tüm yöntemleri ustalıkla gerçekleştirmektedirler. Ancak oyunu yeni oynamaya başlayanlar bu kişilere göre biraz daha zorlanmaktadır. Bu çok normal bir durumdur çünkü arada tecrübe farkı bulunmaktadır. Biz de bu sebeple bu yazımızda aradaki farkı en aza indirgeyerek oyuna yeni başlayanların da para kasabilme yöntemlerinden bahsedeceğiz. Knight Online Yeni Başlayanlar İçin Para Kasma işlemleri oldukça farklıdır. Yani sadece bir yöntem değil birkaç yöntemden bahsedeceğiz. Siz de bu yöntemlerin artılarını ve eksilerini hesaba katarak bu doğrultuda işlem yapabilirsiniz.

Knight Online Yeni Başlayanlar İçin Para Kasma Yöntemleri

  1. Farm Yapmak: İlk tavsiyemiz farm yaparak para kasmanızdır. Çünkü yüksek drop almanın en önemli kuralı farm yapmaktır. Farm yaparken hangi slotta olduğunuz fark etmeksizin item düşürmeniz gerekmektedir. Burada temel kural farm yapılacak charın leveli yükselerek bazı skilleri açılan ve sonrasında leveli düşürülen bir karakter olması önemlidir. Level ne kadar yüksekse farm yapmanın o kadar başarıyla sonuçlanacağını unutmayın
  2. Eventler ile para kasmak: Knight içerisinde JR, FT, CHAOS ve BDW gibi etkinliklere katılarak para kasabilmek mümkündür. Bu etkinliklerde kutu ve fragment elde etmeniz para kasmanıza yardımcı olacaktır.
  3. Boss takibi yaparak para kasmak: Oyun içerisinde aktif şekilde oynarken güzel bir boss takibiyle para kasabilmeniz de mümkündür. Güçlü bir karakteriniz varsa boss kesmek ve item düşürerek kar etmek oldukça mantıklı bir hareket olacaktır.
  4. İtem Upgrade yaparak para kasmak: Öncelikli olarak bu işlemin riskli olduğundan bahsedelim. İtem upgrade işleminde şans faktörü oldukça önemlidir. O yüzden bu yöntemi yeni başlayan ve risk almayı sevmeyenlere önermesek de kullanılabilir bir yöntem olması sebebiyle sizlerle paylaşıyoruz. Burada item basmadan önce +8 itemlerden yakmanızı tavsiye ediyoruz.

Gördüğünüz üzere Knight Online oynamaya yeni başlayanlar için para kasılabilecek birçok yöntem bulunmaktadır. Siz de yukarıda belirtmiş olduğumuz Knight Online Yeni Başlayanlar İçin Para Kasma Yöntemlerine göz atarak kolayca bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER