DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:45

Kog'Maw İtem Dizilimi – Kog'Maw İtem Build

Kog'Maw İtem Dizilimi – Kog'Maw İtem Build

En popüler moba strateji oyunları listesinin zirvesinde bulunan League of Legends oyunu bu başarısını çalışma ekibinin sıkı ve istikrarlı çalışmasına borçludur. Oyuna getirilen doğru ve zamanında olan güncellemeler sayesinde hem elindeki oyuncuları kaybetmemekte hem de bünyesine yeni oyuncular katmaktadır. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan birbirinden ilgi çekici karakterler ve bu karakterlerin birbirinden esrarengiz hikâyeleri sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin heyecanını diri tutmaktadır. Bunun yanında oyuncuların isteklerine de ışık hızında cevap veren geliştirici ekip, oyuncuların kalbinde adeta bir taht kurmuş durumdadır. Biz de siz değerli oyuncuların meraklarını gidermek amacıyla oyunda bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimin aktarmaktayız. Kog’Maw İtem Dizilimi – Kog’Maw İtem Build başlıklı yazımızda sizlere Kog’Maw karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterin hikâyesi ile başlayalım.

Kog’Maw

Yok olmanın kıyısından dönen ve kan ter içinde kalan Kog’Maw, oldukça iğrenç bir görünüme ve sonsuz gibi duran bir ağıza sahiptir. Oldukça özgün bir kişiliğe ve görüntüye sahip olan Kog’Maw karşısına çıkan canlı cansız her şeyi kemirmeye meyillidir. Kog’Maw ilk görüşte oldukça saf gibi görünse de bu görüntüsüne hemen aldanmamak gerekmektedir. Özünde kötülük olmasa bile bazen karşısındaki yaratıklara istemsizce zarar verebilmektedir. Her ne kadar saf gibi dursa da karşısında durmayı kimse istemez ve karşısına çıkabilecek cesarete sahip olan rakipler onun salyalarında boğulmaktadır.

Kog’Maw İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde salgıladığı salya miktarı en az iki katına çıkan Kog’Maw karakterinin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini satın almaktadır.
  2. İkinci sorada Savaşçı Çizmeleri tercih eden oyuncular,
  3. Hemen ardından Guinsoo’nun Hiddeti itemini satın almaktadır.
  4. Dördüncü sırada Runaan’ın Kasırgası itemini almaktadır.
  5. Sonrasında Aklın Sonu itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Ölümsüz Kalkanyay itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Kog’Maw İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.