DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:47

League of Legends 12.10 Yamasıyla Diana’ya Buff Geldi

League of Legends 12.10 Yamasıyla Diana’ya Buff Geldi

League of Legens bilindiği üzere ülkemizde yıllardır talep gören bir rol yapma oyunudur. Oyuna olan talebin sürekli artması ve kullanıcı kitlesinin artık kemikleşmesi oyunda sürekli iyileştirmeleri bir nevi zorunlu kılmaktadır. Bu da 2009 yılında piyasaya sürülmesinden sonra neredeyse her yıl ya da belirli aralıklarla Riot Games’in bu oyuna güncelleştirme atmasını sağlamaktadır. League of Legends 12.10 yaması uzun zamandır beklenmekteydi ve sonunda sevenlerine sunuldu. Riot Games bu güncelleştirmeyi gamerlara sunarken League of Legends 12.10 Yamasıyla Diana’ya Buff Geldi müjdesiyle birlikte verdi. Biz de bu yamanın özelliklerinden kısaca bahsederek Diana karakterine değinecek ve ne gibi değişiklikler olduğundan bahsedeceğiz.

League of Legends 12.10 Diana Buff

  • Yamada şampiyon ve eşyalara tek tek değişiklik getirmek yerine dayanıklılık tüm şampiyonlar için eşit bir şekilde arttırılmıştır.
  • Bu güncelleştirme yapılırken iyileştirme, kalkan ve hayatta kalma gibi ilgili sistemler bir nebze daha zayıflatılmıştır
  • Amaç, oyun boyunca çatışmaların daha uzun, yüksek miktarda anlık hasar vermek için gereken çabanın daha fazla verilmesidir.
  • Ayrıca yamayla birlikte oyuncular becerileri sergilemek için buldukları imkânlar daha çok olacaktır.

Diana için;

W - TABAN KALKAN 25/40/55/70/85 iken 40/55/70/85/100

E - BÜYÜ HASARI 40/60/80/100/120 (+%40 YG) iken 50/70/90/110/130 (+%45 YG)

haline getirilmiştir. Bu yamayla birlikte League of Legends 12.10 Diana Buff gelmiştir ve bu oyuncuların uzun süredir bekledikleri bir yeniliktir. Bilindiği üzere oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen Diana, elinde hilâl şeklindeki Ay bıçağıyla Lunari'nin savaşçısı olarak varlık gösteriyor. Oyuncu tam anlamıyla insan değil ve bu dünyadaki gücüyle amacını anlamak için var gücüyle çabalıyor. Oldukça ilgi çekici özelliklere sahip olması ve skillerinin muhteşemliği sayesinde oyuncular onu oldukça sık tercih ediyorlar. Bizler de bu yazımızda Diana karakterine 12.10 yamasıyla hangi özellikler geldi bu konudan kısaca bahsettik. Bir sonraki yamanın kullanıcı talepleri doğrultusunda şekillendiğini belirterek Diana’da eksik gördüğünüz ya da haksız rekabet olduğunu düşündüğünüz bir özelliğinin düzenlenmesi için Riot Games ekibine bilgilendirme geçebilirsiniz.