DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:12

League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’

Şüphesiz bugüne dek dünya üzerinde en popüler olan ve en çok hayran kitlesine sahip olan oyunlardan biri League of Legends. Yakın zamana kadar yalnızca bilgisayarlar üzerinden oynanabilen oyun, artık IOS ve Android cihazlar üzerinden de oynanabiliyor. League of Legends'ın mobil oyununun adı ise League of Legends Wild Rift.

Oyun İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ bilgisayar üzerinde oynanan oyunla kıyaslandığında bazı farklılıklar gösteriyor.

Bu farklılıkları şu şekilde listelememiz mümkün:

• Bilgisayarlar üzerinde pek çok karakter bulunmasına rağmen, mobil versiyonda yalnızca 50 karakter yer alıyor,

• Kontrol sistemleri dokunmatik ekran ile uyumlanmış,

• Oyun süreleri bilgisayara göre daha kısa,

• Ödül sistemleri günlük olarak güncelleniyor.

Tabi bunların dışında aynı olan özellikler de mevcut. Örneğin oyunun menüsü ve seslendirmeleri yine Türkçe. Aynı zamanda oyun haritaları da bilgisayar versiyonundaki ile aynı.

League of Legends Mobil Versiyon Özellikleri

League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ her oyuncunun keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilmesi için tasarlandı. Grafikler konusunda herhangi bir küçültmeye gidilmedi. Özellikle yüksek performans sunan cihazlarda oyun 60 FPS'e kadar oynanabilir. Cihazınız 60 FPS'ye ulaşmıyorsa da, yine güzel grafiklerle bu oyunu oynayabilirsiniz.

League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ Detayları

Oyunun seslendirilmesi sürecinde toplamda 73 farklı ses sanatçısının yer aldığı belirtiliyor. Oyunun üretici olan Riot Games, her ne kadar şu an oyunda 50 farklı karakter yer alsa da, ilerleyen dönemde karakterlerin bilgisayardaki gibi çoğalacağını söylüyor. Aynı zamanda firma, oyunun dokunmatik kontrolleri konusunda da kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almış. Dolayısıyla League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ tüm League of Legends hayranları tarafından çok beğenilmiş.

League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ Nasıl İndirilir?

League of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak piyasaya sunulmuştur. Elbette uygulama içi satın alımlar mevcut. Eğer Android kullanıcısı iseniz oyunu Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eğer IOS kullanıyorsunuz da, oyunu yine ücretsiz olarak App Store üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. İyi eğlenceler.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER