DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:44

Lee Sin Rün S13 - Lee Sin Rün Build

Lee Sin Rün S13 - Lee Sin Rün Build

Efsane League Of Legends oyunu, size sunduğu heyecanlı rekabetlerle, güçlü ve özellikli karakterlerle oyun dünyasındaki sevilirliğini korumaya devam ediyor. Karakterlerin bu kadar çeşitli ve özellikli oluşu, oyunu bir başka seviyeye taşımaktadır. Oyundaki bir çok karakter gibi güçlü karakterlerden biri olan Lee Sin de sizlere rün konusunda çeşitlilik sunmaktadır. Bu yazımızın da konusunu Lee Sin'in rünleri oluşturuyor. Bu karakteri seçmek için Lee Sin Rün S13 - Lee Sin Rün Build yazımızı okumanız bu karakterle ilgili karar vermenize yardımcı olacaktır.

Lee Sin

Lee Sin, Ionia'nın en önemli dövüş ustalarından biridir. Bütün zorlukları ejderha ruhunun özüyle aşmayı başarmış, ilkeleri olan bir dövüşçüdür. Seneler önce görüş yeteneğini kaybetmiştir ancak savaşçımız hayatını şuna adamıştır; topraklarının kutsal dengesini değiştirmeye ve bozmaya çalışanlara karşı topraklarını korumak. Düşmanları ise bu esnada onun dünya işlerini bir kenara bırakan tavrını hafife almışlardır. Ancak eninde sonunda Lee Sin'in efsaneleşmiş yumruklarına ve alevli döner tekmelerine maruz kalacaklar.

Lee Sin Rün

  1. Lee Sin'in isabet rünlerinin sayısı ilham rünlerinin sayısından çok daha fazladır. En fazla tercih edilen isabet rünü %99 tercih oranıyla yenilmez rünüdür. Zafer rünü de yine aynı %99 oranla tercih edilir.
  2. Devamındaki rünler de nispeten az tercih edilen ve %76'lık bir tercih sunan sıvışma rünüdür. Son direniş rünü %59'luk oranla tercih edilirken son darbe rünü %41 ile en az tercih edilen rünü olmuştur.
  3. İlham rünlerine geldiğimizde ise sayıca az ama tercih oranı olarak yüksek iki rün bizi karşılar. İlki %100 tercih edilen kozmik sergidir.
  4. İkincisi ise %99 gibi çok yüksek bir oranla sihirli pabuçlardır.

Lee Sin zorluk seviyesi olarak orta denebilecek bir çardır. Lee Sin Rünleri sayıca da ortalama sayıdadır. Orta kuvvette, oldukça da kullanışlı bir şampiyondur. Önerilebilecek bir şampiyon olduğunu söyleyebiliriz. Ancak en güçlü çarlardan değildir. Yine bu oyunda da diğer oyunlar gibi rakiplerinizi alt etmeniz sizin oyun taktiğiniz ve oyun başarınızla da alakalıdır. Siz doğru taktikle ve başarılı hamlelerle oynadığınızda pekâlâ rakiplerinizi alt edebilirsiniz.