DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:44

Leona Rün S13 - Leona Rün Build

Leona Rün S13 - Leona Rün Build

League Of Legends oyununun içinde barındırdığı karakterler oldukça çeşitlidir. Bu oyunun en sevilen oyunlardan biri haline gelmesinde bu durumun da etkisi büyüktür. Sadece karakterler değil, karakterlerin rünleri de çeşitlidir. Bu da oyunu istediğiniz tarzda oynamanıza olanak sağlamaktadır. Bazı kahramanlar diğerlerine göre daha fazla veya daha az seçilebilir. Bunun sebeplerinden biri de hangi karakterin hangi rüne sahip olduğu ve bu rünlerin ne kadar oranda seçildiğidir. Daha yüksek oranda seçilen rünlere sahip karakterler, oyunculara bir referans olabilir. Bu yazıda da sizlere sevilen karakterlerden Leona karakterinin rünlerinden bahsedeceğiz. Leona Rün S13 - Leona Rün Build yazımızı okuyarak Leona ve rünleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Leona

Leona güneşin ateşiyle bütünleşmiştir. Aynı zamanda da kutsal bir savaşçı olan Solari'nin şövalyelerinden biridir. Targon Dağı'nı korumaktadır ve bunu şafak kalkanı ve ufuk kılıcıyla yapmaktadır. Teni yıldız ateşiyle parıldarken gözleri de içindeki semavi suretin gücüyle ışıldayan göz alıcı bir herodur. Altından bir zırhı vardır ve omuzlarında çok ağır bir bilgi yükü vardır. Bu bilgi yükü ile düşmanlarına ölüm, sevdiklerine bilgi dağıtır.

Leona Rünleri

  1. Leona'nın rünleri ortalama bir sayıdadır. Ancak ilham rünleri azim rünlerine göre daha fazla tercih edilir. En fazla tercih edilen ilham rünü %99 tercih oranıyla buzul takviyesidir. Onu takip eden rünü de %97'lik oranla kozmik sergidir.
  2. İlham rünlerinden minyon uçuran rünü %94 ile tercih edilirken en az tercih edilen ilham rünü ise %81 ile Hextexh sıçratıcısıdır.
  3. Azim rünlerine geldiğimizde de en fazla %70 tercih oranıyla gözü kara rünü göze çarpıyor. Devamında %61 ile kemik zırh rünü onu takip ediyor.
  4. En az seçilen azim rünüyse %31 gibi düşük bir tercih oranıyla ikinci şans rünüdür.

Leona görüldüğü gibi tercih edilme bakımından ortalama bir çardır. İlham rünleri bakımından kendine daha çok kullanıcı bulan şampiyonumuz, oyuncuların sevdiği bir herodur. Oldukça da başarılı işler yapmaktadır. Sizler de Leona Rünleri'nden istediğiniz rünü seçerek kendi oyun tarzınızı savaşınıza yansıtabilirsiniz.