DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:09

Lipton İce Tea Pubg Mobile Kodu Nasıl Girilir?

Lipton İce Tea Pubg Mobile Kodu Nasıl Girilir?

Dünyada en ünlü oyunlardan biri olan Pubg Mobile'ın yapımcısı olan Tencent Games firması, Lipton şirketiyle bir anlaşma yaparak ortaklık kurdular ve bir kampanya başlattılar. Bu kampanyayla Lipton firması Pubg oyuncularına bir kod veriyor. Bu kod sayesinde oyuncular oyunda bazı avantajlar yakalıyorlar. Oyuncuların ilgiyle takip ettiği bu proje devamında da bazı soruları beraberinde getirdi. Bu sorulardan biri de Lipton'un verdiği bu kodun nasıl girileceği sorusudur. Bu yazımızın konusunu da Lipton İce Tea Pubg Mobile Kodu Nasıl Girilir sorusu oluşturmaktadır.

Pubg Mobile Lipton Kodu Nereye Yazılır?

Lipton içeceklerinde Pubg kodları 200 ml, 330 ml ve 500 ml Lipton İce Tea içeceklerinde bulunur. Lipton'un diğer içecek türlerinde malesef Pubg kodu bulunmamaktadır. Dolayısıyla önceliğiniz kod bulunduran Lipton İce Tea ürünleri tüketmek olmalıdır. Sonrasında da belirttiğimiz şu adımları izlemelisiniz;

  • Öncelikle uygulama indirme programınızdan KazandıRio uygulamasını indirin.
  • Lipton'un bu içeceklerinin açma halkalarında 10 haneli bir şifre bulunur. Bahsi geçen şifreyi KazandıRio dediğimiz uygulamanın kampanya kısmına yazın.
  • Sonrasında 10 UC değerinde hediye kodu kazanıyorsunuz.
  • Akabinde https://www.midasbuy.com/midasbuy/tr/redeem/pubgm adresine gitmelisiniz.
  • Bu adreste size e-pin kodu ve oyuncu no sorulacaktır. Oyuncu no kısmı Pubg Mobile oyuncu numaranızdır, bu numarayı girmelisiniz. Bu oyuncu numaranız da oyunun profil kısmında sağ üst kısımda 10 haneli bir numara olarak karşımıza çıkar. Bu sizin oyuncu numaranızdır. E-pin bölümüne de Pubg Mobile hediye kodunu girmelisiniz.
  • Bu kodu kullandığınız zaman anında karşılık gelen ögeleri almalısınız. Bir kod ise sadece bir kereliğine mahsus kullanılabilmektedir.

Aynı zamanda şifre de bir defalığına kullanılabilmektedir. Kullandıktan sonra öğe almalısınız çünkü almazsanız kodlar bir daha aktif olmayacaktır. Ancak birçok defa ice tea tüketebilir ve defalarca kod edinebilirsiniz. Bu farklı kodları da kullanabilirsiniz, bunun bir sınırı yoktur. Bu kodun sonrasında da 10 UC değerinde kod kazanılıyor. UC de bu oyunun para birimidir. Bu parayla istediğiniz öğeleri satın alabiliyorsunuz. Pubg Mobile Lipton kodu nereye yazılır sorusunun cevabıyla oyun sizin için daha eğlenceli hale gelecektir.