DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:20

Lissandra CT S13 - Lissandra Counterları S13

Lissandra CT S13 - Lissandra Counterları S13

Lol’ün usta şampiyonlarından Lissandra, sevilen birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Ancak her şampiyon gibi onun da bazı karakterlere karşı zafiyeti vardır. Bizler de bu yazımızda Lissandra CT S13 - Lissandra Counterları S13 konusuna değinerek Lissandra’nın hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığı konusuna değineceğiz.

Lissandra

Lissandra’nın yakınında katledilmiş olan şampiyonlar Donmuş Köle’ye dönüşmektedir. Aynı şekilde gecikme sonrası aşırı soğuktan parçalanarak yakındaki hedeflere de büyü hasarı verir. Keskin Buz özelliği ile ise hareket hızı değeri düşmekte ve parçalar hedefi delip geçmektedir. Bu skill ile isabet alan tüm rakipler aynı hasarı almaktadır.

Lissandra Counterları

  1. Twisted Fate: Lissandra, bu şampiyon karşısında %29,14 gibi oldukça düşük bir oranda koridor kazanma ihtimaline sahiptir. Aynı şampiyon karşısında ise maç kazanma oranı tam tersi olup %94,86 olarak hesaplanmıştır. Her ne kadar maç kazanması çok yüksek olsa da koridorun düşük olması Lissandra’yı Twisted Fate karşısında güçsüz olarak konumlandırmaktadır.
  2. Yasuo: Lissandra’nın Yasuo karşısındaki koridor kazanma oranı %36,82’dir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %42,64 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır.
  3. Zed: Lissandra’nın Zed karşısındaki koridor kazanma oranı %37,46 iken maç kazanma oranı %50,39 olarak hesaplanmıştır.
  4. Syndra: Lissandra, bu şampiyon karşısında %40,7 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %50,92 seviyesindedir.
  5. Irelia: Lissandra’nın Irelia’ya karşı koridor kazanma oranı %42,71 iken maç kazanma oranının %48,87 olduğu bilinmektedir. Her 2 oran da görüldüğü üzere bir hayli düşüktür.
  6. Azir: Lissandra’nın Azir karşısındaki koridor kazanma oranı %44,24 olarak öne çıkmaktadır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise biraz daha düşmekte olup %28,49’a gelmektedir.
  7. Ekko: Lissandra’nın Ekko2ya karşı koridorda %45,07 ile maç kazanmada ise %45,54 ile mücadele ettiği görülmektedir.

Bu maddeler gösteriyor ki Lissandra Counterları dikkatli incelendiğinde Lissandra’nın hangi şampiyonlara karşı zayıf kaldığı oldukça açık şekilde meydana çıkmaktadır. Siz de Lissandra’nın hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu dikkatle inceleyerek seçiminizi bu bağlamda gerçekleştirebilirsiniz.