DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:44

Lissandra İtem Dizilimi – Lissandra İtem Build

Lissandra İtem Dizilimi – Lissandra İtem Build

27 Ekim 2009 tarihinde çıkışını gerçekleştiren League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen birçok oyuncu tarafından hâlen oynanmaktadır. Geliştirici ekibin istikrarlı çalışması ve oyuncuların isteklerine kulak vermesi sayesinde popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Yapılan güncellemeler ve oyuna eklenen yeni karakterler sayesinde birçok oyuncuyu elinde tutmayı başarmanın yanı sıra bünyesine gün geçtikçe yeni oyuncular da kazandırmaktadır. Ayrıca içinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterler adına yazılmış olan yüzlerce farklı hikâye sayesinde birçok oyuncunun ilgisin her zaman diri tutmaktadır. Oynamak için ana karakter belirlemiş olan oyuncular, belirlemiş oldukları karakterler ile daha rahat özdeşleşmek ve bu karakterleri daha kolay sindirebilmek için karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Lissandra İtem Dizilimi – Lissandra İtem Build başlıklı yazımızda ise siz değerli oyuncular için Lissandra karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimlerini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Lissandra karakterinin kısa hikâyesi ile yazımıza başlayalım.

Lissandra

Yer yüzünde buzları birer silaha çevirmeyi başarabilen ve onlara hükmeden Lissandra karşısında durma cüretini kendinde bulanları dondurmaktan bir gram bile çekinmiyor. Bunu yaparken hiçbir suçluluk ya da vicdan duygusu hissetmiyor. Dondurmuş olduğu rakiplerini parçalamaktan büyük keyif alan Lissandra bir cadı olarak anılmaktadır. Yaptığı büyülerden dolayı genellikle buzların cadısı olarak anılmaktadır. Oldukça doğru bir adlandırmanın yanı sıra Lissandra tüm dünyayı buzul çağına sürüklemeye çalışmaktadır.

Lissandra İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde rakiplerini çok daha rahat dondurabilen ve onları parçalara ayırırken iki kat daha acımasız olan Lissandra karakterinin yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Hepbuz itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih etmektedir.
  • Dördüncü sırada Gölgealev itemini tercih etmektedir.
  • Ardından Morellonomikon itemini tercih eden oyuncular,
  • Son sırada Rabadon’un Şapkası itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Lissandra İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Bol zaferler dileriz.