DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:43

Lissandra Rün S13 - Lissandra Rün Build

Lissandra Rün S13 - Lissandra Rün Build

Riot Games'in yayınladığı ve yıllardır adından sıkça söz ettiren League of Legends oyunu, yıllar içinde güncelliğini yitirmedi ve oyun dünyasında zirveyi paylaşmaya devam etti. Bu oyunda da diğer oyunlar gibi bazı karakterler diğerlerine göre daha fazla seçilebilmektedir. Aynı zamanda rünleri de şampiyonun diğer rünlerine göre daha fazla tercih edilebiliyor. Lissandra da oyuncuların oynarken keyif aldıkları ve kendi tarzını yansıttıkları özel bir çardır. Bu yazıda sizlere Lissandra karakterinin rünlerini anlatacağız. Merak edilen Lissandra Rün S13 - Lissandra Rün Build yazımızla Lissandra hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Lissandra

Buz cadısı olarak da bilinen Lissandra, büyüsüyle buzun saf gücünü karanlığa dönüştürmektedir. Kara buzun gücü sayesinde rakiplerini donduruyor. Aynı zamanda paramparça ediyor. Kuzeyin ahalisi de onu Buz Cadısı olarak nitelendiriyor. Ancak gerçekler daha korkutucu. Lissandra bir fesatçı ve dünyayı buzul çağına mahkum etmek istiyor.

Lissandra Rünleri

  1. Çok çeşitli rünlere sahip olan Lissandra zorluk derecesi olarak orta düzeyde bir rakiptir. En fazla tercih edilen rünü %100 oranla elektrik ver rünüdür. Bu rün onun en belirgin özelliğidir. Diğer en yüksek oranda seçilen rünü %95 ile kan tadıdır.
  2. Gözyuvarı koleksiyonu rünü %83 oranda tercih edilirken mükemmel avcı rünü %56 gibi ortalama bir oranda tercih edilir. En az tercih edilen hakimiyet rünü ise %42 gibi az bir oranla hazine avcısıdır.
  3. İlham rünlerine geldiğimizde ise bu oranlar oldukça düşmektedir. En yüksek derecede seçilen ilham rünü %68 ile minyon uçuran rünüdür. Onu takip eden rün ise %61 gibi ona yakın bir oranla kozmik sergidir.
  4. Diğer rünleri oldukça az oranda tercih edilirler. %32 oranla peksimet teslimatı ve %27 ile zaman büken karışım rünleri kalan diğer rünleridir.

Anlaşılacağı üzere Lissandra farklı bir çok rüne sahiptir ama bunlar tercih oranı olarak çok değişkenlik göstermektedir. Sizler bu rünlerden size en uygun olanları seçip oyununuzu kendi tarzınıza göre oynayabilirsiniz. Lissandra Rünleri yazımızdan fikir edinerek seçeceğiniz rünlerle rakiplerinize karşı üstünlük sağlayabilirsiniz.