DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:27

Lol’de Mavi Öz Nasıl Kazanılır?

Lol’de Mavi Öz Nasıl Kazanılır?

Lol oynayanlar bilirler ki oyunda bazı koşullar ve şartlar oldukça önemlidir. Yüksek levelli olan oyuncular bu işi daha profesyonel olarak yaparlarken leveli düşük olanların amacı daha çok oyundan zevk almak ve level yükseltmektir. Oyunda çeşitli karakterler ve seviyeler bulunmakta ve bunları almak bazı durumlarda oldukça zor olabilmektedir. Oyunda para olarak kullanılan itibar puanı  8. Sezondan itibaren artık mavi öz olarak anılmaya başlamaktadır. Yani kısaca açıklamak gerekirse mavi öz Lol’de kullanılan para birimidir. Peki, Lol’de Mavi Öz nasıl kazanılır?

Mavi özü kazanmak itibar puanına göre biraz daha zordur. Oyuncuların hatırlayacağı üzere itibar puanı varken bile bu puandan kazanabilmek mümkündü. Ancak mavi öz diye adlandırılan para biriminde bu malesef artık mümkün olmuyor.

Mavi Öz Nasıl Kazanılır?

  1. Level atlayarak
  2. Kristalleri ayrıştırarak
  3. Hextech sandıkları aracılığıyla
  4. Verilen çeşitli görevleri yerine getirerek

Yukarıda saymış olduğumuz yöntemlerle oyuncular Lol’de mavi öz kazanabilirler. Ancak en iyi yöntem level atlayarak mavi öz kazanmaktır. Yani bu da oyunu aktif bir şekilde oynamak demektir. Level yükseldikçe hediye kapsüllerin içinden çıkan ödüller de büyümektedir. Örneğin 100 level olunca kapsülden çıkan hediye ile 30 level kapsül hediyesinde çıkan ödül bir olmamaktadır. Verilen bu hediye kapsüllerin içinden mavi özün haricinde şampiyon ve totem görünümle de çıkabilmektedir.

Yukarıda saymış olduğumuz 4 yöntem mavi öz kazanmak için en ideal seçeneklerdir. Ancak bunların içinden en kolay mavi öz kazanma yöntemi nedir diye sorulacak olursa cevap kapsüllerin içinden çıkan ödüller yoluyla olacaktır. Şampiyon bozdurma suretiyle mavi öz kazanabilmek de mümkündür. Bu da makul derecede oyuncuları tatmin edebilecek seviyededir. Ancak günün ilk galibiyeti sayesinde verilen mavi öz oldukça azdır ve kullanıcılar için yeterli gelmemektedir. O yüzden listeden tavsiye edilen son yöntem budur. Burada sizlere ufak bir ipucu vermek isteriz. En iyi mavi öz kazanma yönteminin kapsüllerden çıkan ödüller olduğunu belirttik. Eğer XP satın alıp level yükseltme sürecini hızlandırırsanız kazandığınız kapsül sayısı da artacaktır.