DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:16

Lol Dereceli Girmek İçin Gerekenler

Lol Dereceli Girmek İçin Gerekenler

Uzun yıllardır sevilen ve oynayanların neredeyse çoğunun artık pro olduğu Lol oyununda yenilikler hiçbir zaman bitmemektedir. Belki de oyunun uzun yıllardır revaçta olması ve modasının hiçbir zaman geçmemesinin yegane sebeplerinden biri de budur. Artık sürekli bu oyunu oynayan oyuncular iyice pro hale geldikleri için çeşitli yenilikler ve farklı rekabetler aramaya başlarlar. Bu rekabetlerden en sevileni ise oyuncular arasında dereceli girmek olarak bilinen kavramdır. Dereceli modda oyunu oynayabilmek için bazı koşullar bulunmaktadır. Yani yeni başlayan bir oyuncu direkt olarak dereceli moda giriş yapamaz. Bu mod için gerekli olan koşulları makalemizin devamında açıklayacağız. Lol Dereceli Girmek İçin Gerekenler nelerdir? Ön koşul var mı? Dereceli modda lol oynamak için ne yapmak gerekir? Bu sorular kullanıcıların kafasını en çok karıştıran sorulardandır.

Lol Dereceli Modda Oynayabilmek İçin Gerekli Şartlar

  1. İlgili hesabın en az 30. Seviyeye ulaşmış olması gerekmektedir.
  2. En az 20 şampiyonun oyuncunun envanterinde bulunuyor olması gerekmekte
  3. Bu iki koşuldan biri sağlanmıyorsa oyuncu dereceli modda oyun oynayamaz

Peki sonrasında sistem nasıl işler? Oyuncu bu iki koşulu da sağlamakta ve dereceli modda oyun oynayabilir durumdaysa ne olur. İlk defa oynayan oyuncu bu oyundan sonra performansına göre sınıflandırılmaktadır. Oyunda sergilemiş olduğu bu performansa göre geçici bir lige ve kümeye atanmaktadır. Ancak bu geçici bir durumdur. Bazı kullanıcılar lol dereceli girmek için ilk oyunlarının kötü geçtiğini ve ona göre kötü bir kümeye atandıklarını bildirmektedirler. Korkmayın! Bu geçici bir durumdur. Toplamda 10 adet yerleştirme maçı sizin yerinizi tayin edecek olandır. Yani pro bir oyuncu belki bir maçı kötü oynayabilir ancak 10 maçın tamamını kötü oynamayacaktır. Bu 10 maçlık serüven sonunda yeni liginize atanırsınız.

Yeni Hesaplar İçin Yerleştirme

Burada yeni hesaplardan kasıt oyunu dereceli modda yeni oynamaya başlayacaklardır. Oyuna yeni başlayanların yukarıda belirtilen 2 koşulu sağlaması gerekmektedir. Yeni hesapların dereceli modda kendisi ile aynı seviyede olan oyuncularla oynayabilmesi için normal maçlardaki performansı dikkate alınmaktadır.