DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:00

Lol Diff Ne Demek

Lol Diff Ne Demek

Riot Games’in en popüler oyunlarından biri olan Lol, oyuncuların uzun yıllar emek verip char kastıkları birçok hesabı bünyesinde barındırmaktadır. Bu köklü hesaplar hala aktif olarak yükseltilmeye devam etmekte ve yeni birçok oyuncu oyuna kayıt olmaktadır. Oyunun bu popülerliğini hala korumasının birçok sebebi vardır. Bu sebeplerden en bilineni ise oyuncuların char kasması ve bu hesapları forumlarda satması ya da item ticaretine dönüştürmesidir. Öyle ki oyunun bu denli popüler olması da onu kendi içerisinde ayrı bir yerde konumlandırmaktadır. Oyuncuların son zamanlarda merak ettiği soruların başında ise hiç kuşkusuz Lol Diff Ne Demek sorusu gelmektedir. Bu genellikle oyunu uzun zamandır oynayan kişilerin kullanmış olduğu bir kısaltmadır. Gelin birlikte bu söz öbeği ne demektir ona bakarak hakkında birkaç kısa bilgi verelim.

Lol Diff Ne Anlama Gelir

  • Diff oyun içerisinde “different” kelimesinin kısaltması olarak kullanılmaktadır
  • Different ise kelime anlamı olarak “farklı, üstün” olarak kullanılmaktadır.
  • Oyuncular karşı tarafa bir övgü yapmak istediğinde diff kavramını kullanırlar
  • Bu bizden daha iyiydiniz anlamına gelmekte olan bir tabirdir.
  • Örneğin siz oyun esnasında all olarak yani herkese “jungle diff” yazarsanız burada karşı tarafın sizden daha iyi oynadığını belirtmiş oluyorsunuz.
  • Bu kavram genellikle takımdaki en pro oyuncu tarafından rakibi onore etmek için kullanılıyor.

Yani siz bir maç esnasında iken böyle bir kavramla karşılaşırsanız oyunu o maç esnasında iyi oynamışsınız anlamına gelmektedir. Özellikle oyunu yeni öğrenenler ya da yeni hesap açarak kendilerini geliştirmek isteyen kişiler maçlarda bazen bu kavramlarla karşılaşabilmektedirler. Hal böyle olunca forumlarda ya da oyun sitelerinde Lol  Diff Ne Demek sorusuna yanıt aramaktadırlar. Biz de bu sebepten bu kavramın ne demek olduğunu size kısaca açıklamaya çalıştık. Bu kavramların neden İngilizce olduğu konusuna da değinecek olursak LOL, evrensel bir oyundur yani sadece bizim ülkemizde oynanmamaktadır. Hal böyle olunca oyun içerisinde oyuncuların birbirlerine kullandıkları kavramlar da evrensel dil olan İngilizce kullanılmaktadır. Yani bu kavramları sohbet butonundan farklı ülkelerle oynadığınızda da rahatlıkla kullanabilmeniz mümkündür.